A barátnőm elkezdett videókat nézni meg olvasgatni a programozással kapcsolatban és nem tudom hogy beszéljem le róla, hogy ezzel foglalkozzon. Azt mondta csak hobbiként foglalkozik vele, mert érdekli de nem hiszem. Nincs semmilyen erre vonatkozó képzettsége, ahhoz, hogy programozó legyen, diploma kéne. Nem akarom hogy beleélje magát, hogy programozó lehet képzettség nélkül lányként. Milyen érvekkel győzzem meg?
Én nem értem hogy ez miért programozás kategória. Ha êpítész akarna lenni akkor az építészet kategóriába ïrod ki? És ha nincs olyan?
2022. febr. 12. 20:40
12/23 anonim válasza:
Troll Alert! :)
Legalábbis remélem... én igazán nem vagyok egy femi*áci (imádtam annó a Rém rendes családot is) de ez teljesen kiverte a biztosítékot.
Nőként is lehet jó programozó és a diploma sem feltétel igazából. Persze függ a cégtől/programnyelvektől is, de általában el lehet nélküle helyezkedni, nagy a munkaerőhiány.
A felvetés pedig hogy a párodat le akarod beszélni (egy amúgy veszélytelen és logikát fejlesztő) hobbiról teljesen nonszensz.
2022. febr. 12. 20:50
13/23 anonim válasza:
Győzd meg inkább arról, hogy keressen magának egy érett és értelmes férfit.
2022. febr. 12. 20:57
14/23 anonim válasza:
Egyébként a kérdező egy szóval sem utalt arra hogy ő férfi volna. Csak arra, hogy hülye. :)
2022. febr. 12. 21:00
15/23 anonim válasza:
ez a szokásos "csak diplomával vagy programozó, minden más esetben csak kókler" troll idióta
2022. febr. 12. 21:05
16/23 anonim válasza:
Ekkora baromságot! Minek kéne lebeszélni róla? Ha azt akarja, akkor csinálja. Nem rúd táncolni akar, vagy a piros lámpás negyedbe menni. Akkor?
Hagyjuk már ezt a diploma agyrémet! Programozó vagyok diploma nélkül én is. Ez a "programozó csak diplomával lehet valaki" ez kb ugyanaz, mint a Loch Ness-i szörny létezése. De nem gond, mert 3 naponta előkerül valami nagyon hasonló marhaság. NEM KELL DIPLOMA! Ennyi.
2022. febr. 12. 21:16
17/23 anonim válasza:
Így van, tudás kell, nem diploma. A fősulit végig lehet puskázni, attól nem lesz tudásod, ellenben a tudást otthon is összeszetheted úgy is hogy nincs diplomád.
2022. febr. 12. 21:23
18/23 anonim válasza:
Attól félsz, hogy okosabb lesz nálad?
2022. febr. 13. 12:04
19/23 anonim válasza:
Lány vagyok. Nekem is "olvasgatással" indult. Ma már egyetemi végzettségem van, fejlesztőként dolgozok és imádom. Nem tudhatod, miből lesz a cserebogár. Minden egy gondolatból születik, engedtessék meg neki a nulladik mérföldkőhöz állnia.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!