Ez így szerkezetileg jó lesz?
Tervezgetek - és persze meg is valósítok - egy afféle egyszerű, kis blog motort. A célom ezzel az, hogy saját írásaimat és talán másokét is publikáljam. A megjelentetett írásokat kommentelni is lehet majd, statisztikát is készítek majd a látogatottságról, magamnak. Továbbá, mivel a cikkek, írások, posztok előbb utóbb megütnék azt a számot (100+), amit már egy főoldalon nem lehet normálisan megjelentetni, így kategóriákba is szervezném őket. Így idővel mindig csak egy kitüntetett kategória tartalma kerülne az index oldalra, a tobbi csak akkor, ha arra kiváncsi az olvasó. Ehhez az egészhet kialakítottam egy oldalstruktúrát. Azt szeretném megtudni, hogy jó lesz-e ez így, illetve ha nem jó, akkor kérlek, véleményezzétek és javítsatok ki, ahol ennek szükségét látjátok. Esetleges bővítési javaslatokat is szívesen vennék, bár nem igérem, hogy feltétlenül meg is valósítom ezeket. A tervezet így néz ki most:
A gyoker konyvtarban helyezkedik el az
- index.php ez listazza a hirek cimet mint egy-egy linket, fooldalon
- poster.php ezzel lehet majd hirt bekuldeni
- comment.php ez jeleniti meg a teljes hirt es ez irja a kommentet is
A [NEWS] directory a hireket,
a [PICT] directory a kepeket,
a [COMMENT] directory a kommenteket tartalmazza
a [STAT] pedig a szamlalo file-okat a statisztikahoz
A file-ok szerkezete [irasok]:
A file datuma a file neve /Unix time formatumban/ kiterjesztes nelkul
- Elso sor az iras cime
- Masodik sor a kategoria
- bunugy, technika, technikatortenet, kozelet, stb.
- a harmadik es minden tovabbi sor magat a cikket, irast, esszet tartalmazza.
A file-ok szerkezete [kommentek]:
A file neve a NEWS dir-ben levo valamelyik file komment fileja
- Az elso sor a USER nickneve
- A masodik sor a bekuldes datuma, unix time formatumban
- A harmadik sor fejlesztesre fenntartva
- A negyedik es minden tovabbi sor maga a komment.
A STAT file-ok neve szintén az írás dátuma lenne, de ebben csak egy számláló számolna felfelé, ha érkezik klikk az írásra. Ezek a file-ok az írás postolásával egyidőben jonnének létre, ahogy a commenteket tartalmazó file-ok is.
100: bocsánat..., igazad van.
Tervezési minta.... Mint például a dependency injection ... hogy is van magyarul? jó szarul fog hangzani 3 .. 2... 1.. "A függőség befecskendezése" XD
"Sehol, csak a pofája nagy, de bizonyítani nem mer."
Én bizonyítani, neked, szutyok, szar senkinek?
Rosszul vagy?
Tudod, amikor előszor láttam a nevemet nyomtatásban, akkor madarat lehetett volna fogatni velem. Aztán legkozelebb is, de a tizedik után már valahogy kiveszett a dologból a varázs.
Így van ez más dolgokban is.
Te azért szopod a tulajdon farkadat, mert nincs más, aki ezt megtegye, pedig igényed az lenne rá.
A kettőnk kozott az az egyik nagy külonbség, hogy nekem már nincs erre igényem. Tudom, hogy mennyit érek, nincs szükségem külső megerősítésre, ennek hiányában a tulajdon répám becézgetésére meg még úgy sem.
Te egy nulladik suttyó vagy csak, aki vágyik arra, hogy ebből a nulladik suttyó létből valahogy kiemelkedjen. Ezért is szopod a saját farkadat. Ez az idióta kép is ezt bizonyítja.
"Tudod, amikor előszor láttam a nevemet nyomtatásban, akkor madarat lehetett volna fogatni velem."
Általános iskolai bizonyítvány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!