Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez így szerkezetileg jó lesz?

Ez így szerkezetileg jó lesz?

Figyelt kérdés

Tervezgetek - és persze meg is valósítok - egy afféle egyszerű, kis blog motort. A célom ezzel az, hogy saját írásaimat és talán másokét is publikáljam. A megjelentetett írásokat kommentelni is lehet majd, statisztikát is készítek majd a látogatottságról, magamnak. Továbbá, mivel a cikkek, írások, posztok előbb utóbb megütnék azt a számot (100+), amit már egy főoldalon nem lehet normálisan megjelentetni, így kategóriákba is szervezném őket. Így idővel mindig csak egy kitüntetett kategória tartalma kerülne az index oldalra, a tobbi csak akkor, ha arra kiváncsi az olvasó. Ehhez az egészhet kialakítottam egy oldalstruktúrát. Azt szeretném megtudni, hogy jó lesz-e ez így, illetve ha nem jó, akkor kérlek, véleményezzétek és javítsatok ki, ahol ennek szükségét látjátok. Esetleges bővítési javaslatokat is szívesen vennék, bár nem igérem, hogy feltétlenül meg is valósítom ezeket. A tervezet így néz ki most:

A gyoker konyvtarban helyezkedik el az

- index.php ez listazza a hirek cimet mint egy-egy linket, fooldalon

- poster.php ezzel lehet majd hirt bekuldeni

- comment.php ez jeleniti meg a teljes hirt es ez irja a kommentet is

A [NEWS] directory a hireket,

a [PICT] directory a kepeket,

a [COMMENT] directory a kommenteket tartalmazza

a [STAT] pedig a szamlalo file-okat a statisztikahoz

A file-ok szerkezete [irasok]:

A file datuma a file neve /Unix time formatumban/ kiterjesztes nelkul

- Elso sor az iras cime

- Masodik sor a kategoria

- bunugy, technika, technikatortenet, kozelet, stb.

- a harmadik es minden tovabbi sor magat a cikket, irast, esszet tartalmazza.

A file-ok szerkezete [kommentek]:

A file neve a NEWS dir-ben levo valamelyik file komment fileja

- Az elso sor a USER nickneve

- A masodik sor a bekuldes datuma, unix time formatumban

- A harmadik sor fejlesztesre fenntartva

- A negyedik es minden tovabbi sor maga a komment.

A STAT file-ok neve szintén az írás dátuma lenne, de ebben csak egy számláló számolna felfelé, ha érkezik klikk az írásra. Ezek a file-ok az írás postolásával egyidőben jonnének létre, ahogy a commenteket tartalmazó file-ok is.

2022. febr. 12. 16:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/114 anonim ***** válasza:
94%
99: Meg fogja magyarázni, hogy miért nem használ olyat :)
2022. febr. 13. 23:16
 102/114 anonim ***** válasza:
95%

100: bocsánat..., igazad van.

Tervezési minta.... Mint például a dependency injection ... hogy is van magyarul? jó szarul fog hangzani 3 .. 2... 1.. "A függőség befecskendezése" XD

2022. febr. 13. 23:18
 103/114 anonim ***** válasza:
100%
És hol a forrás kód?
2022. febr. 15. 18:31
 104/114 anonim ***** válasza:
96%
Sehol, csak a pofája nagy, de bizonyítani nem mer.
2022. febr. 15. 18:32
 105/114 A kérdező kommentje:

"Sehol, csak a pofája nagy, de bizonyítani nem mer."

Én bizonyítani, neked, szutyok, szar senkinek?

Rosszul vagy?

2022. febr. 15. 19:12
 106/114 anonim ***** válasza:
96%

Szeretnél ilyen szutyok szar senki lenni mint én :)

[link]

2022. febr. 15. 19:28
 107/114 A kérdező kommentje:

Tudod, amikor előszor láttam a nevemet nyomtatásban, akkor madarat lehetett volna fogatni velem. Aztán legkozelebb is, de a tizedik után már valahogy kiveszett a dologból a varázs.

Így van ez más dolgokban is.

Te azért szopod a tulajdon farkadat, mert nincs más, aki ezt megtegye, pedig igényed az lenne rá.

A kettőnk kozott az az egyik nagy külonbség, hogy nekem már nincs erre igényem. Tudom, hogy mennyit érek, nincs szükségem külső megerősítésre, ennek hiányában a tulajdon répám becézgetésére meg még úgy sem.

Te egy nulladik suttyó vagy csak, aki vágyik arra, hogy ebből a nulladik suttyó létből valahogy kiemelkedjen. Ezért is szopod a saját farkadat. Ez az idióta kép is ezt bizonyítja.

2022. febr. 15. 19:40
 108/114 anonim ***** válasza:
100%
Félelmetes :D
2022. febr. 15. 19:44
 109/114 anonim ***** válasza:
94%
A tipikus megmondó ember, aki tudja csinálja, aki nem tanítja. Mondjuk ilyen stílussal nem tudom, hogy hol és ki vevő rá.
2022. febr. 15. 20:44
 110/114 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod, amikor előszor láttam a nevemet nyomtatásban, akkor madarat lehetett volna fogatni velem."

Általános iskolai bizonyítvány?

2022. febr. 15. 22:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!