Online kurzus vagy más oktatóanyag, ami segít megérteni az alkalmazott matematika témaköreit és mélyebb statisztikai ismereteket ad (data science/machine learning a cél)?
Ezek költségéről, időbeli kötöttségéről van esetleg információd, esetleg tapasztalatod?
Korábban nézegettem az online külföldi képzéseket, de számomra túl rizikósnak tűntek az alapján, amit láttam belőlük.
#21 jellemzoen teljesen rugalmas 2 eves kepzesek (van nehany ami tobb vagy kevesebb), heti 10-20 ora tanulast igenyelnek (kepessegektol es elokepzettsegtol fuggoen), ezt ugy osztod be, ahogy akarod, tanulhatsz hetvegen is.
A legtobb ugyanazt a diplomat adja, mintha bejartal volna az adott egyetemre, nincs feltuntetve, hogy online csinaltad.
A koltsegek valtozoak, nyilvan nem mindegy, hogy valami fejlodo orszag ismeretlen egyetemen csinalod vagy pl. a University of Michigan-en.
Itt nezz szet:
Köszönöm! :)
#12 vagyok
Milyen kalkulust vettél fel? Vagy inkább úgy érdeklődnék, hogy mennyit? És ugyan ez igaz a többi tárgyra is.
De ami ennél is fontosabb, hogy ha mindet csináltad ezekből a tárgyakból, akkor is a valódi finomságokat kihagytad. Pl mérték és integrál elmélet, sztochasztikus modellek, komplex függvénytan, alkalmazott stat, valszám tárgyak, diff egyebletek, idősorok statisztikai elemzése, stb.
Szerintem valamit félre érthettél a felvett tárgyaknál, mert nem azok a nehezek és lényegesek, hanem az olyan, mint a "szorzó tábla", szóval alap, hogy tudod. Amiket felsoroltam tárgyak azok a nagyon lényegesek és garantálni tudom, hogy k**va nehezek:D
#24 vagyok alias #12
A funkcionálanalízist még mindenképp megszerettem volna említeni:D az még egy gyönyörű tárgy.
24
Ilyen tárgyak nincsenek azon a mesterszakon... Az első két félév majdnem összes tárgyát megcsináltam, jóformán csak pár kötvál és a diplomamunka van vissza onnan... Nem tudom, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!