Van itt olyan aki nem egyetemen tanult meg programozni?
Elkezdett érdekelni kicsit ez a programozás dolog. Mondom utánna nézek esetleg nézek videókat és próbálkozom vele utánna. Károm nem származhat belőle szerintem
Na egyből jött egy ismerős, hogy minek bohóckodók ilyennel. Ilyet nem lehet megtanulni. Csak egyetemen lehet megtanulni programozni meg rohadt nagy matek kell hozzá, mert nézzem meg, hogy egy mérökinformatikus mit tanul.
Van olyan köztetek aki esetleg ért hozzá és nem feltétlenül egyetemen tanulta meg? Amúgy a C nyelv ami érdekel, ha esetleg ez segít
Látom, sokaknak fáj, hogy szembesültek az értéktelenségükkel és az sem ízlik egyeseknek, hogy a cégek az igazolt tudást preferálják, nem azt, hogy jön a mókamiki és behazudik valamit.
Aki esetleg mégis elhelyezést nyer, az is csak a szart takarítja, némi apróért.
"Ez manapság már annyira mindennapos, hogy csak fogom a fejem, hogy te melyik bolygón élhetsz! Nézz körül a munkahelyeden, szerinted mindenki diplomás? :DDDD Jesszusom!"
Téged is olyan orvos gyógyítson, aki nem járt egyetemre és olyan építész tervezze a házadat, aki szintén nem látott egyetemet belülről. Ostoba veréb. Megérdemelnéd.
"Mert TUDNAK."
Honnan tudnának, te idióta? Még azt sem tudjátok, hogy mennyire hülyék vagytok. Ha bármi komolyabb dolgot kellene lefejlesztenetek és ezen múlna az életetek, visítanátok mint a disznó aki böllérrel néz farkasszemet. Fogalmatlanok vagytok, tudásotok semmi, fing. Csak a pofátok nagy.
"Nem tudom, mi fáj neked"
Neked fáj, nem nekem. Az, hogy nulla vagy. Essen már le, te szerencsétlen.
" Hogy jön ide az építész meg az orvos ?"
Úgy, te ostoba kócsag, hogy az orvosi készülékeket, a hadászati eszközöket, a repülőgépek szoftvereinek egy ilyen sehonnai buta verebet még csak közel sem engednek. Mit is kezdenének ott a magadfajtával?
Azt mégis, hogy képzeled, hogy majd levizsgáztatnak két napon át, hogy az amit behazudsz, azt tényleg tudod-e?
Nem, kapod a segédmunkát, meg az ehhez mért fizetést. Ezt is csak nagyon szerencsés esetben.
Lölö meg szakmunkásként többet keres,
Nem keres többet, csak lop.
De engem nem zavar, nem vagyok irigy. Ami a szükségletem, annak a többszörösét megkeresem, pedig nem dolgozom túlságosan sokat.
srácok ne etessétek ezt a trollt, már meg van ki ez
nem ért ez semmihez csak okoskodik és direkt provokálja a népet
nézzétek meg hogyan ír, egyértelműen csak egy troll, abból is az ostobább fajta!
Azaz, még szopogassátok egymást.
Olyan jó nézni a sok lusta, ostoba, megúszós, próbálkozót, ahogy egy húron pendülnek a maguk butaságával, korlátoltságával, irigységével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!