Van itt olyan aki nem egyetemen tanult meg programozni?
Elkezdett érdekelni kicsit ez a programozás dolog. Mondom utánna nézek esetleg nézek videókat és próbálkozom vele utánna. Károm nem származhat belőle szerintem
Na egyből jött egy ismerős, hogy minek bohóckodók ilyennel. Ilyet nem lehet megtanulni. Csak egyetemen lehet megtanulni programozni meg rohadt nagy matek kell hozzá, mert nézzem meg, hogy egy mérökinformatikus mit tanul.
Van olyan köztetek aki esetleg ért hozzá és nem feltétlenül egyetemen tanulta meg? Amúgy a C nyelv ami érdekel, ha esetleg ez segít
a diplomához adják a tudást
üdv, Pistabácsi :d
Mit jelent az, hogy alapvetően?
Én azt mondom, hogy olyan szinten az otthon tanulók nem képesek megtanulni, amit a cégek elvárnak.
Hobbi programozó lehet belőlük, de az iparban elvárt színvonalat nem érik el. Ez képtelenség. Olykor még a diplomások egyike-másika sem.
"azt, hogy hogyan verj be egy szöget a falba, vagy a vízmértéket hogyan használd szintén csak iskolában lehet tanulni, sőt nyelveket is csak iskolában lehet tanulni mesélj még Andersen bácsi :D"
Pitiáner seggfej vagy. Nem tudsz szinte semmit. Ami keveset mégis, azt meg feldughatod. Ember nincs, aki egy szakmát maga tanult volna meg, kielégítő színvonalon. Amiről te dumálsz, a szög beverése, a vízmérték használata triviális. Ettől még nem leszel szakember, csak kontár, ami most is vagy.
Magad alá huggyantanál ha valóban olyan feladatokat kellene megoldanod, amiket én oldottam meg már húsz évvel ezelőtt.
Amiről te nyomod itt a süketet, az nem színvonal, csak barbárkodás.
Kontár kotnyeleskedés, valódi szakértelem nélkül.
Az Andersen éppen te vagy.
"mit számít, hogy régen teljesen más volt minden, "
Itt látszik, hogy milyen tudatlan, primitív, sőt, kifejezetten ostoba ember vagy. Semmi nem volt más. A programozók pontosan ugyanazt tanulták, mint ma.
A szakmárfól sem tudsz semmit, hogy tudnál te programozni? Az vagy, akit ismertettem, egy próbálkozós, értéktelen kontár.
#24:
jujj látom elgurult a gyógyszer papa :D
vegyél be egy nyugtatót, mert a végén még felfordulsz itt nekem azt a sok hülyeségeddel együtt elmész az örök programozó mezőkre :D
bár annyira buta vagy, még vitatkozni sem éri meg veled, hisz látszik amint a tudás kellene te ott befuccsolsz és fröcsögni tudsz
ennyit az érveidről és arról, hogy a tudás csak iskolában szerezhető meg
ostoba vagy és ezen a papírok sem változtatnak amit életed során megszereztél
aztán most már nehogy agyvérzést kapjál itt neke!
"Én azt mondom, hogy olyan szinten az otthon tanulók nem képesek megtanulni, amit a cégek elvárnak."
De. Ez manapság már annyira mindennapos, hogy csak fogom a fejem, hogy te melyik bolygón élhetsz! Nézz körül a munkahelyeden, szerinted mindenki diplomás? :DDDD Jesszusom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!