Szerintetek egyetemen (gazdaságinformatikus szak), megtanulhatok programozni? Vagy mennyit kéne mellette foglalkoznom ilyenekkel?
csak az alapokat tanítják, vagy is jobban mondva mutatják meg.
ha komolyan szeretnél foglalkozni akkor rengeteget.
Mennyire akarsz a gazdasággal foglalkozni? Mennyire érdekel a hardveres rész?
A gazdaságból csak hasznod lehet.
Nem fogsz megtanulni ott programozni.
Még a mérnök és a programtervező informatikus képzéseken sem tanítanak meg programozni, ellenben megtanítják az alapokat, ahonnan te magad könnyebben el tudod sajátítani a dolgot.
Én nem a műszaki informatika karon tanultam meg programozni, bár elvégeztem. És aki csak annyit tud, amennyit ott tanítanak, az nem tud programozni.
Ergó: Igen, bármilyen szakon meg tanulhatsz programozni, mert azt magadnak kell megtanulnod.
Képes vagy rá! Kezd el!
> Szerintetek egyetemen megtanulhatok programozni?
Nem.
Alapokat megtanulhatod, algoritmusokat, elméletet. Ami hasznos. De programozni nem tanítanak meg. Gazdinfón pedig főleg nem.
Rossz hír: Magát a programozást nem az órákon kell tanulnod, hanem azokon kívül. Hogy otthon, vagy az egyetemen, az mindegy.
Az órákon megemlítenek nyelveket, azokat tanuld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!