Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Letölnétek egy tesztet állásin...

Letölnétek egy tesztet állásinterjúhoz?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy céghez professionön keresztül. Ezután egy emailben írtak nekem, hogy tetszik az önéletrajzom viszont ezt a linket kellene megnyitnom.

"A következő lépcső egy teszt lenne, amit az alábbi linken találsz meg: letöltés

Ha meg vagy vele légy szíves küld vissza a 'project.javatest' tartalmát.

A letöltött fájlt a xxxxx jelszóval tudod megnyitni.

A kicsomagolás után 'eclipse-4.6.3\eclipse.exe' fájlt futtatva elindul a fejlesztői környezet ahol dolgozhatsz, illetve egy jetty szerver is.

A szerver indulása után localhost-on érheted el a feladatok szövegét.

"

A kérdésem az lenne, hogy honnan kellene tudnom, hogy ez valóban egy teszt és nem egy vírus? Ti hogyan kezelitek az ilyen jellegű kéréséket állásinterjú előtt?

2021. okt. 27. 13:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Igen, amúgy reménykedj, hogy nem egy kis cég és nem látták a kérdésed, mert akkor hamar kiderülhet ki vagy és szerintem ezek után már egyértelmű a döntésük.

Sokan írták, de tényleg a kézenfekvő dolok egy VM használata ha olyan helyzetben vagy, hogy gyanus dolgokat kell letöltened. (Ez szerintem nem feltétlenűl az)

2021. okt. 27. 18:45
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Hogy itt milyen sokan tudnának ölni egy állásinterjú miatt. :(
2021. okt. 27. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Ez egy parádésan gázos bemutatkozás a cég részéről, már ha nem egyértelműen egy backdoor, vagy miner telepítés a valós cél.

Felejteném őket, viharos gyorsasággal.

2021. okt. 27. 19:16
 14/14 anonim ***** válasza:

>"A kérdésem az lenne, hogy honnan kellene tudnom, hogy ez valóban egy teszt és nem egy vírus?"

- Hát ez a 0. feladat :D

>"Ti hogyan kezelitek az ilyen jellegű kéréséket állásinterjú előtt?"

- Milyen kaliberű a cég? Én rákérdeznék, hogy miért ilyen formában adták ki a feladatot. Ha nagyon meg szeretném oldani akkor megnézem a forrást és saját IDE vagy VM.

2021. okt. 29. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!