Valaki aki senior programozó/fejlesztő leirná nekem hogy hogyan és milyen képzések által jutott el idáig?
Azon gondolkozom, hogy ebben az irányban fogok tovább menni csak nem tudom hogy ehhez mi szükséges?Esetleg elég tanfolyamokat végezni vagy főiskolát vagy egyetemet kell végezni.
Egyébként azért érdekel pont a senior mivel több állás hirdetés másfél milliós fizetéseket kínál.Nos ebből nem tudom hogy mennyi a valóság...
Meg olyanokat is láttam hogy Java Depoler igazából erről nem vagyok informált hogy mit is jelent.Ha valaki tudja akkor szívesen meghallgatnam.
Előre is köszönöm a válaszokat
16/l
"Na és mi van akkor ha pl:valaki úgy utálja a munkáját hogy nem végzi boldogan?"
:D szat élete lesz.
"Akkor ezt már most felejtsd el. Nem azért, mert nem lehet valós összeg (nagyon is lehet), hanem mert úgysem jutsz el odáig, ha egyből a pénz motivál."
Akkor mégis mi motiválja? Dolgozzon ingyen?
Elolvastam egy könyvet. Felvettek internnek.
Beletanultam.
Veszprémi egyetemen egy sor kódot nem tanultunk. Egyedül az algoritmuselmélet volt hasznos. A progos tárgyak mind hulladék minőségűek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!