Programozók (esetleg volt ELTE-sek), ti használtok kvantoros/matematikus/egyéb leírást a dokumentációban, amit még egyetemen tanultatok?
2021. febr. 20. 17:48
31/42 anonim válasza:
Aha, mert Te pont megírtad. :)). Akkor adj egy discordot, oszd meg a képernyőt és írj valami komolyabbat ... :) Akkor talán elhisszük, de addig is meg csak szimplán egy generátort használtál. Puszi.
32/42 anonim válasza:
Van amúgy oka a fszméregetésnek? Egy anonim oldalon, mindennek a teteje, ennyire szükség van az elismerésre?
33/42 anonim válasza:
Nézd csak, kiszámoltam, Ennyi az IQ-d:
>++++++++[-<+++++++>]<
34/42 anonim válasza:
Jójó, de ezt tedd meg úgy is, hogy lássuk. :). De az már nem megy :c. Nekem az is elég, ha csinálsz valami DP feladatot ... :) Akár itt gyakorin is lehet néhányat találni, amik nem kerültek megoldásra. Ezeket legalább a Google-be nem találod meg, mint megoldás. De, hát ilyen feladatokat sose voltál képes megoldani. :)
35/42 anonim válasza:
Valamit elrontottál, az a kódrészlet nem fut le. :c
36/42 anonim válasza:
"Nézd csak, kiszámoltam, Ennyi az IQ-d"
Valami rohadt nagyon akartál mutatni ezzel a brainfuck interprterrel, de be lettél égetve, mint a Reichstag. Mi lenne, ha csöndbemaradnál, ahogy szoktál, mint mindig, amikor kiderül, hogy mennyire nem értesz semmihez.
37/42 anonim válasza:
36: Lefut az megnyugodhatsz, az eredményt a 0. memóriapozíción találod.
38/42 anonim válasza:
Rá is jöttem, mint rontottál el. Egy pontot kihagyták a végéről. ;). Micsoda hiba ilyen profiként .... :)
39/42 anonim válasza:
Az eredmény nem nulla, hanem 8 lesz, amit küldtél. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!