Matematikus végzettséggel felvesznek programozónak?
Matek BSc diplomám van, jelenleg pedig programozást tanulok egyetem.
Mivel most kezdtem, ki tudja, hogy alakul az élet, 3 év marha sok, jelenleg ezért a papír helyett az lebeg előttem, hogy értsek is a dologhoz.
Ha netán csak a matekos papír marad, de kitanulom a szakmát (mondjuk így), nem dobják kapásból vissza a jelentkezésem programozó állásoknál?
A 3-év nagyon rövid. Így is, úgy is elszáll, de nemcsak papírt szerzel róla, hanem többlettudást is.
Butaság lenne elszalasztanod, később megbánnád, komoly lehetőségeket szalaszthatsz el, amit aztán már nem tudsz pótolni.
Az iskolák kapcsolatrendszer kiépítését is segítik, jobban ráláthat az ember a lehetőségekre is.
Vannak cégek, amelyek kifejezetten matematikus végzettségűeket keresnek, programozói feladatok végzésére.
Ezek nem klasszikus kóder státuszok, hanem inkább egyenletek, egyenletrendszerek kidolgozása, bizonyítások, jobbára az architekt felé. De holtidőben lehet a billentyűzetet is verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!