Programozni tényleg meg lehet tanulni egyetem nélkül?
Figyelt kérdés
És fel is vesznek?
Neked milyen egy napod a munkahelyen?
És a fizetés?
2021. febr. 11. 14:50
2/10 anonim válasza:
Igen meglehet,
Ha feltudsz mutatni jó referenciaanyagokat szerintem felvesznek,
Nem dolgoztam prog... ként sehol.
3/10 anonim válasza:
Meg lehet, de az önéletrajzodba mit irsz? "YT videokbol tanultam"
4/10 anonim válasza:
Lehet. Csak nem Magyarorszagon.
5/10 anonim válasza:
Persze, hogy felvesznek, csak sz.r lesz a meló és nem jutsz feljebb, mert lesz egy láthatatlan fal előtted. Nem kéne elhinni, hogy papír nélkül is atomfizikus lehet az ember.
6/10 anonim válasza:
Hogyne lehetne, élő példát is ismerek.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak most ismerkedem a témával, láttam pár videót, és meglepő módon ezt mondják, hogy nem a papír számít, sokan tudnak nélküle, sokan nem tudnak vele (pl. Tomcat). Bár régebben valaki azt írta, hogy bizonyos dolgokat csak egyetemen tanítanak meg.
2021. febr. 12. 08:42
8/10 anonim válasza:
Persze, csak az pontosan olyan lesz mint az akloholmentes sör, a cukormentes kóla vagy a koffeinmentes kávé.
Tehát, SZAR.
9/10 anonim válasza:
Nem szar a koffein mentes kávé. :) Szeretem az izét így többet lehet inni. :D
10/10 anonim válasza:
Meglehet. De kurvra nem lesz könnyű. Se a tanulás, se a munkaszerzés. Komoly elszántsagot igényel, nem elég elvégezni 2 kurzot azt csókolom. Amugymeg nincs mindenkinek egyforma kőbe vésett út, amit ki kell járni ahhoz, hogy elsajatits egy szakmát. Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!