Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Járműmérnökire kell tudni...

Járműmérnökire kell tudni programozni?

Figyelt kérdés
Pythont tanuljuk, emelt érettségit nem teszek, viszont azt hallottam, hogy az első 1,5 évben van programozás. Milyen nyelven? Ha Pythont nézegetem, akkor az segít a későbbiekben (tehát, ha az alapokat átnézem, hasonlít annyira)?

2018. dec. 4. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Nézz mintatantervet a választott egyetemedről az a biztos, de tudtommal programozás alapjai mindenképp van, hogy aztán van-e több azt nem tudom.
2018. dec. 4. 16:46
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Illetve valószínűleg C-ben/C++ fogsz programozni, amit nehéz nyelvnek mondanék Python után, de az alapok hasonlóak. De mint írtam olvass utána, esetleg kérdezz rá az egyetemnél, az a biztos.
2018. dec. 4. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell előre tudni.
2018. dec. 4. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz tanulni, akkor ajánlom az Arduino Starter kitet. Az C-nyelvű, és legalább vmi értelmes dolgot tanulsz meg programozni! Nézz utána.
2018. dec. 6. 10:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2018. dec. 6. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
83%

Én közlekedésmérnök vagyok, de első félévben az egész karnak ugyanazok a tágyak vannak. C#-ban programozunk, abszolút nem mondhatnám, hogy teljesíthetetlen, alig értek hozzá és megvan a 3-mad. Nulláról kezdtük a tanulást, de nekem egy kicsit gyors volt a tempó, szóval nem árt ha van valamennyi előismereted. Ehhez ajánlom a SoloLearn weboldalát, én amiatt írtam meg az első zh-mat 4-esre :D

Ha kérdésed van még byugodtan írj, mint mondtam nem járműves vagyok, de elég jól belelátok abba is :D

2018. dec. 7. 22:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. :D
2018. dec. 8. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!