Lehetséges autodidakta módon megtanulni otthoni szinten úgy programozni, hogy azzal legyen esély elhelyezkedni? Vagy ésszerűbb lenne igénybevenni valamiféle fizetős tanfolyamot, esetleg illene egyetemre járni FOKSZ/BSC?
Figyelt kérdés
Ismerjük a sztorikat a mindenféle programozásoktatást hirdető oldalakról h jóskapista azt sem tudta mi az az internet de nálunk elvégezte ezt a képzést és 45 évesen 1 hónap alatt elhelyezkedett.
Ja igen itt most nem a milliót karcoló v átlépő állásgaranciás sulikra gondolok, csak valóban valami fapadosabbra v önállóra
2021. jan. 18. 16:17
61/65 anonim válasza:
Delphi-t mai napig használják az iparba. Sokkal jobb benne ipari szoftvereket készíteni. Ahol én voltam még szakmai gyakorlat - elég nagy cég, ott a teszt mérnökségen abban készítették a szoftvereket a mérésekhez.
62/65 anonim válasza:
"Mi volt az a 70 % ami elavult?"
pl aloha. egy egész tétel erről szól, pedig már sehol semmi, már sima csma sincsen csak a cd,ca
rengeteg forgalomirányítási algoritmus
vagy pl rarp-t se látsz már sehol.
az előadás diákba a sodort érpárra még mindig 10 -es van, holott már 100/1000 is van, de persze nem elavult az oktatás.
63/65 anonim válasza:
ott van az archiktúrák, 100 tételen keresztül a neumann gépről beszélj a hardvard gép meg csak említés szinten van, amikor a modern cpuk már módosított harvard architektúrát valósítanak meg
64/65 anonim válasza:
Van a facebookon programozók csoport, ha ott megemlíted a delphit, körberöhögnek. Sőt valamikor kriptaszökevénynek neveznek, hogy mikor fejlesztettek már ebben. Mondjuk én is Delphi párti vagyok, de lenyomnak mint a xart.
65/65 anonim válasza:
Turkey buys Delphi licenses for an estimated one million students
2020 jan. 20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!