Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Lehetséges autodidakta módon...

Lehetséges autodidakta módon megtanulni otthoni szinten úgy programozni, hogy azzal legyen esély elhelyezkedni? Vagy ésszerűbb lenne igénybevenni valamiféle fizetős tanfolyamot, esetleg illene egyetemre járni FOKSZ/BSC?

Figyelt kérdés

Ismerjük a sztorikat a mindenféle programozásoktatást hirdető oldalakról h jóskapista azt sem tudta mi az az internet de nálunk elvégezte ezt a képzést és 45 évesen 1 hónap alatt elhelyezkedett.

Ja igen itt most nem a milliót karcoló v átlépő állásgaranciás sulikra gondolok, csak valóban valami fapadosabbra v önállóra

2021. jan. 18. 16:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
83%
#20 Nezz mar fel Blindra, gyakorlatilag csak ilyen cegeknel dolgozo emberek forumozgatnak ott munkaidoben. Szerinted telefonrol tolja mindenki mobilnettel? :)
2021. jan. 19. 18:23
 22/65 anonim ***** válasza:
97%

17-es valószínűleg csak trollkodik és köze nincs ilyen cégekhez.

A legtöbb helyen simán használhatod akár magáncélra is a céges laptopot pl.

[link]

2021. jan. 19. 18:29
 23/65 anonim ***** válasza:
97%

"Senkinek se kell olyan fejlesztő, aki forumokban keresi a megoldást"

A fejlesztők 99%-a fórumokon keresi a megoldást. A maradék 1% meg vagy zseni, vagy hazudik. Szerintem te nem zseni vagy, csak szimplán paraszt.

2021. jan. 19. 18:37
 24/65 anonim ***** válasza:
100%

Én Goldman Sachs-nál vagyok, előtte Finastra-nál voltam (mindkettő banki szektor ugye), de ilyenről még nem is hallottam, hogy ne engednék netezni a fejlesztőket. NSA, FBI és hasonló helyeken biztos van ilyen, de abszolút nem ez a jellemző.

Akinek van itt tapasztalata ilyen céggel, az kérem írja le (privátban akár), komolyan kíváncsi vagyok.

2021. jan. 19. 18:48
 25/65 anonim ***** válasza:
95%

Irtam ki kerdest Blindon:

[link]

Eddig eleg egyertelmu az eredmeny, egy Google dev mar ki is rohogott kommentben :)

2021. jan. 19. 19:09
 26/65 anonim ***** válasza:
96%

"It's true! We created search without access to the internet."

lol

2021. jan. 19. 19:12
 27/65 anonim ***** válasza:
2%
Otthonról tud fórumozni, melóhelyen nem vagy csak korlátozottan, amit a tűzfal/proxi átenged. Céges környezetben nem így müködik. A forumokon a 99%-a nem meló közben írogat vagy nem is fejlesztő, hanem tanuló.
2021. jan. 19. 19:17
 28/65 anonim ***** válasza:
0%

Vállalati információbiztonság szervezése

[link]

Yes. You can use your work laptop for checking personal emails, managing your finances, etc. However, be aware that Google Corp policy requires installation of a bunch of extensions such as “password watcher”.

2021. jan. 19. 19:18
 29/65 anonim ***** válasza:
100%

Annak, aki nincs regisztralva es nem latja a szavazast, igy all jelenleg:

[link]

2021. jan. 19. 19:27
 30/65 anonim ***** válasza:
3%
Itt nem az a kérdés, hogy csak intranet van és nem böngészhet, hanem mit használhatsz. Valami engedélyezve van, valami nem ... A kérdést is rosszul tetted fel, ez így megtévesztő az itteni témában.
2021. jan. 19. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!