Lehetséges autodidakta módon megtanulni otthoni szinten úgy programozni, hogy azzal legyen esély elhelyezkedni? Vagy ésszerűbb lenne igénybevenni valamiféle fizetős tanfolyamot, esetleg illene egyetemre járni FOKSZ/BSC?
Ismerjük a sztorikat a mindenféle programozásoktatást hirdető oldalakról h jóskapista azt sem tudta mi az az internet de nálunk elvégezte ezt a képzést és 45 évesen 1 hónap alatt elhelyezkedett.
Ja igen itt most nem a milliót karcoló v átlépő állásgaranciás sulikra gondolok, csak valóban valami fapadosabbra v önállóra
17-es valószínűleg csak trollkodik és köze nincs ilyen cégekhez.
A legtöbb helyen simán használhatod akár magáncélra is a céges laptopot pl.
"Senkinek se kell olyan fejlesztő, aki forumokban keresi a megoldást"
A fejlesztők 99%-a fórumokon keresi a megoldást. A maradék 1% meg vagy zseni, vagy hazudik. Szerintem te nem zseni vagy, csak szimplán paraszt.
Én Goldman Sachs-nál vagyok, előtte Finastra-nál voltam (mindkettő banki szektor ugye), de ilyenről még nem is hallottam, hogy ne engednék netezni a fejlesztőket. NSA, FBI és hasonló helyeken biztos van ilyen, de abszolút nem ez a jellemző.
Akinek van itt tapasztalata ilyen céggel, az kérem írja le (privátban akár), komolyan kíváncsi vagyok.
Irtam ki kerdest Blindon:
Eddig eleg egyertelmu az eredmeny, egy Google dev mar ki is rohogott kommentben :)
"It's true! We created search without access to the internet."
lol
Vállalati információbiztonság szervezése
Yes. You can use your work laptop for checking personal emails, managing your finances, etc. However, be aware that Google Corp policy requires installation of a bunch of extensions such as “password watcher”.
Annak, aki nincs regisztralva es nem latja a szavazast, igy all jelenleg:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!