Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Lehetséges autodidakta módon...

Lehetséges autodidakta módon megtanulni otthoni szinten úgy programozni, hogy azzal legyen esély elhelyezkedni? Vagy ésszerűbb lenne igénybevenni valamiféle fizetős tanfolyamot, esetleg illene egyetemre járni FOKSZ/BSC?

Figyelt kérdés

Ismerjük a sztorikat a mindenféle programozásoktatást hirdető oldalakról h jóskapista azt sem tudta mi az az internet de nálunk elvégezte ezt a képzést és 45 évesen 1 hónap alatt elhelyezkedett.

Ja igen itt most nem a milliót karcoló v átlépő állásgaranciás sulikra gondolok, csak valóban valami fapadosabbra v önállóra

2021. jan. 18. 16:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
80%

"1. C++ nem való kezdőknek. Még a C sem. Olyanoknak, akik maguk tanulnak, végképp nem."

De való. Mi Egyetemen is C++-al kezdtünk és előtte életembe nem programoztam, sohase, mert nem olyan középiskolába voltam. :).

Inkább úgy fogalmaznám át a mondadód, hogyha egyedül akarsz tanulni akkor nem feltétlen jó.

Egyedül is meglehet amúgy tanulni, csak munkát nem fogsz vele kapni. Ez a kérdés lényege.

2021. jan. 19. 15:49
 12/65 anonim ***** válasza:
57%

Felejtse el a Google-t? :DDDD Te, láttál már IT munkahelyet belülről? :D

Áruld el, értelmes munkát végzel? Hányszor keresel rá dolgokra munka közben?

SZánalmas vagy, ha szerinted a Google nem szükséges. NEvetséges.

2021. jan. 19. 16:38
 13/65 anonim ***** válasza:
2%
12: a legtöbb cégnél csak belsős hálózat van, nincs gateway kívülre. :)
2021. jan. 19. 17:06
 14/65 anonim ***** válasza:
72%
13: Ilyen cégnél én nem dogoznék. Ti Kínában éltek? Aliexpressen beszélgettem egy kínaival, hogy ftp-zen a honlapomra. Azt mondta minden le van tiltva. Ez vicc.
2021. jan. 19. 17:55
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem poénnak szánta a 13-as.
2021. jan. 19. 18:04
 16/65 anonim ***** válasza:
0%

" Ilyen cégnél én nem dogoznék. "

Mégis, téged ki alkalmazna fejlesztői munkakörben?

jó leszel árufeltöltőnek. Az való neked, a tudáshiányod okán.

"Azt mondta minden le van tiltva. Ez vicc."

Nem. Az a vicc, olcsó kisember, hogy te még életedben nem hallottál IT biztonságról meg céges policy-ről. Pedig ilyesmi létezik.

2021. jan. 19. 18:10
 17/65 anonim ***** válasza:
19%

"Ilyen cégnél én nem dogoznék."

Google, Facebook, Twitter, Amazon, Microsoft - És még sorolhatnám. :)

2021. jan. 19. 18:19
 18/65 anonim ***** válasza:
3%
Senkinek se kell olyan fejlesztő, aki forumokban keresi a megoldást .. Az ilyen cégeknél úgy van, hogy minden dokumentum a rendelkezésedre áll. Azokban böngészhetsz. Ennyi. De olyan nincs, hogy valamit nem tudok és felmegyek stackoverflowra kérdést kiírok. :D. Ilyeneket nem is alkalmaznak.
2021. jan. 19. 18:21
 19/65 anonim ***** válasza:
100%
#17 te mirol beszelsz?
 20/65 anonim ***** válasza:
0%
19: Már leírta előbb az egyik válaszoló: IT biztonság - De gondolom az autodidakta előadáson ezt nem oktatják. Egyetemen van külön kurzus ebből is. :D
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!