Lehetséges autodidakta módon megtanulni otthoni szinten úgy programozni, hogy azzal legyen esély elhelyezkedni? Vagy ésszerűbb lenne igénybevenni valamiféle fizetős tanfolyamot, esetleg illene egyetemre járni FOKSZ/BSC?
Ismerjük a sztorikat a mindenféle programozásoktatást hirdető oldalakról h jóskapista azt sem tudta mi az az internet de nálunk elvégezte ezt a képzést és 45 évesen 1 hónap alatt elhelyezkedett.
Ja igen itt most nem a milliót karcoló v átlépő állásgaranciás sulikra gondolok, csak valóban valami fapadosabbra v önállóra
"1. C++ nem való kezdőknek. Még a C sem. Olyanoknak, akik maguk tanulnak, végképp nem."
De való. Mi Egyetemen is C++-al kezdtünk és előtte életembe nem programoztam, sohase, mert nem olyan középiskolába voltam. :).
Inkább úgy fogalmaznám át a mondadód, hogyha egyedül akarsz tanulni akkor nem feltétlen jó.
Egyedül is meglehet amúgy tanulni, csak munkát nem fogsz vele kapni. Ez a kérdés lényege.
Felejtse el a Google-t? :DDDD Te, láttál már IT munkahelyet belülről? :D
Áruld el, értelmes munkát végzel? Hányszor keresel rá dolgokra munka közben?
SZánalmas vagy, ha szerinted a Google nem szükséges. NEvetséges.
" Ilyen cégnél én nem dogoznék. "
Mégis, téged ki alkalmazna fejlesztői munkakörben?
jó leszel árufeltöltőnek. Az való neked, a tudáshiányod okán.
"Azt mondta minden le van tiltva. Ez vicc."
Nem. Az a vicc, olcsó kisember, hogy te még életedben nem hallottál IT biztonságról meg céges policy-ről. Pedig ilyesmi létezik.
"Ilyen cégnél én nem dogoznék."
Google, Facebook, Twitter, Amazon, Microsoft - És még sorolhatnám. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!