Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Jquery (Kezdő vagyok) Hogyan...

Jquery (Kezdő vagyok) Hogyan tudom átirányítani sikeres adatok után az oldalt egy másikra?

Figyelt kérdés

$(document).ready(function(){

$("#login").click(function(){

$.post("test.php",

{uname: $('#uname').val(), pass: $('#pass').val()},

function(data){

$('#error').html(data);

}

);

});

})

Ez a Javascript kód, teljesen alap.

PHP oldalon annyi van, hogy ha nem megfelelő a jelszó echo-val írok ki különböző "hibákat". Az egész oldalbetöltés nélkül megy, ez is az amit szerettem volna. Viszont a PHP kódomban szeretnék átmenni egy másik page-re, ha sikerül bejelentkezni a probléma itt jön, hogy mutatja ugyan úgy a Login paget is meg közbe beszúrja a Felhasználói felületet is .. :D Ami igaz a másik oldalon van, de ezen az oldalon mutatja mind a kettőt. Ezt, hogy tudom kiküszöbölni? :)

2021. jan. 7. 08:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ajax hívásban nem fogsz tudni átirányítani php oldalról. Amit tenni tudsz, hogy az Ajax callback függvényében (success, error, amelyik passzol) kezeled le az átirányítást a window.location.href érték átírásával.
2021. jan. 7. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!