Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Lenne értelme arról blogot,...

Lenne értelme arról blogot, vagy könyvet írni, hogy miért nem lettem sikeres programozó?

Figyelt kérdés
Lenne, aki elolvasná?

2019. márc. 25. 08:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. márc. 25. 08:38
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Amúgysem olyan nehéz kitalálni.

2019. márc. 25. 08:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek inkább tanulnának mások sikersztorijából, mint abból, hogy *feltételezhetően* miért nem sikerült valakinek. Már csak azért is, mert akinek sikerült, az feltételezhetően jobban tudja hogy mit csinált jól, mint az akinek nem sikerült, hogy mit rosszul. Szóval nem, nem hiszem.
2019. márc. 25. 08:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Utána rögtön írhatnál egy "Miért nem lettem sikeres író" c. könyvet:)
2019. márc. 25. 09:03
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Alcímnek egy konstruktív címhez és velős mondanivalóhoz miért is ne? ;P
2019. márc. 25. 09:29
 6/14 anonim ***** válasza:

pár szösszenetben írhatsz arról miért buktál el, de erről blogot felesleges írni

a hibáidból lehet tanulni, de felesleges elhúzni ezt

(egy sikeres programozó)

2019. márc. 25. 09:31
 7/14 moozygoo ***** válasza:
100%
Engem pl. érdekelne hogy mi siklott félre, hogy esetleg okoljuk a hibáidból. Egy könyv erre szerintem nem alkalmas, túl nagy terjedelem.
2019. márc. 25. 10:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Értelme akkor lenne, ha úgy állnál hozzá, hogy ha egy embernek is segítesz, akkor már megérte. Viszont ahhoz, hogy ez működjön, elég jól kell fogalmaznod, érthető kell legyen majdnem mindenki számára a mondandód, és mindeközben úgy kell részletesen írnod, hogy nem csinálsz könyvet egy A4-es lap tartalmából. Ja, és nem szabad azt mutatni az olvasó felé, hogy akkor neki sem fog menni. Inkább arra kell rávenni, hogy tanuljon a te esetedből, és ezt a tudást felhasználva válhasson belőle egy jó szakember.

Jegyzem meg, sosem értettem azt, aki szerint nincs szükség hasonló írásokra. Nem csak sikertörténetekből tanulhat az ember, sőt.

2019. márc. 25. 11:34
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Ha írsz egy postot róla angolul, szívesen kiteszem a blogomra.
2019. márc. 25. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:

egy rövid blogot elolvasnék

5 kötetes keményborítású kiadásban nem érdekel

:D

2019. márc. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!