Kellő szorgalommal kevés végzettséggel lehet valakiből programozó?
Hagyjátok már ezt a githubos hobby project marhaságot.
A kutya le nem sz.rná a hobbi hülyeségeit.
Direkt kiemeltem, hogy ha ért hozzá. Ha napi szintne pár órát rászán valamire amin hobbi szinten dolgozik pár évig/hónapig, meg lehet tanulni. Nem a 2 napos kis haszontalan projecteket értettem ezalatt, hogy "hobby project", hanem valami olyat, aminek értelme is van. Nyilván amazonhoz nem fog bekerülni vagy microsofthoz, de junior fejlesztőként felvehetik, ha megmutatja, hogy igen is tudja csinálni és van benne potenciál.
Ja, és ez nagyon kevés embernek fog összejönni. Mert vagy nem tudnak mit kitalálni, amivel foglalkozzanak, random meg nagyon hamar ráunnak, ha csak értelmetlenül programoznak a leírások alapján - az olyan, mintha hegeszteni akarnál megtanulni úgy, hogy hegesztesz mindenféle vasat össze-vissza csak azért, hogy megtanuld, de semmi kész dolgot nem akarsz létrehozni.
Tényleg kutyát nem érdekli a githubod. Ninca idejük azokat nézni...
És mit adsz be a jelentkezésedkor? Egy full üres önéletrajzot?
Kapcsolatokkal találsz munkát, amúgy nem. Aki nem tud egy felsőfokú intézményben végezni az hogy lesz alkalmas munkára? Sehogy.
Felsőfokú Szakképzettség arra mindenképp előny, hogy nagyobb eséllyel fognak szoba állni veled, mintha nem lenne.
Meg kell próbálni, kíváncsi vagyok én tényleg hogy lehet-e ezt...
Mondjuk én jogásznak nem tudok elmenni papír nélkül, programozónak el lehet. Ez nekem mindig fura volt nekem, hogy miért lehet.
"kevés végzettséggel"
8 általános nélkül szinte kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!