Mit csinál egy informatikus/programozó/stb.?
Nekem van egy olyan érzésem hogy a kérdező egy nagy troll és most fél tucat ember próbálja meggyőzni, hogy miért nem neki való a prog. XD
"Számomra majdhogynem elérhetetlen egy nyelv megtanulása, a matematika és más sokkal könnyebb." - mi van az angollal?
Ha az eredeti kérdésedre keresel választ, akkor talán érdemes lenne megnézned egy-két livestreamet:
https://www.youtube.com/results?search_query=programming+liv..
Nyilván így egyszemélyes projekteket fogsz találni és nem csapatokat.
Ha nem szereted a gyakorlatias dolgokat, akkor a programozás nem a te világod.
Igen, az eredmény, egy játék vagy egy operációs rendszer az érdekes lehet, de ha nem szereted a folyamatot, akkor sosem fogsz ilyesmit létre hozni.
A programozás nem úgy megy, mint a filmekben, hogy kattintanak kettőt meg bepötyögnek három parancsot és kész a játék! Ott sok-sok órás kőkemény tervezés, algoritmizálás, kódolás és hibakeresés van, ami pl egy humán beállítottságú embernek száraz és unalmas tud lenni.
Én meg az emberekkel való interakciót tartom fárasztónak, a kódolást soha. Egyéni beállítottság kérdése.
Inkább valami más ága az IT-nek, pl. support lehet, hogy menne neked.
@12:11
igen nekem is eléggé bűzlik, a kérdező vagy troll, vagy valami nem oké nála a toronyban.
"nem tudok róla semmit"
Akkor pontosan mit értesz "kocka dolog" alatt, ami tetszik?
@02:46
Hagyd rá, csak a bolondját járatja itt a kérdezőkkel...
A kérdező kb olyan lehet mint a Szomszédokból Vágási Feri, aki karácsonyig összegyűjt annyi pénzt hogy "beszállhat az internetbe".
Viccet félre téve nyilván csak egy troll a kérdező, aki jót röhög rajtunk hogy itt próbálunk segíteni a megjátszott értetlenségén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!