Mit csinál egy informatikus/programozó/stb.?
Én nem értem, hova is vettek téged fel fél év matekkal?
Amúgy vannak eltés könyvek matematikára, mármint nem integrálra meg mátrixra gondolok egyszerűbben programozható logikai dolgok. Azokat nézd meg, ne a középérettségit vedd számításba nehézségnél.
Amúgy a programozás sose fog izgalmasnak tűnni és nem is lesz az, ha nem érdekelnek az ilyen problémák.
21, sok helyre, úgy értem, pár hónap alatt eljutottam az emelt szintű érettségi szintre, amit középiskolában nem tanítanak.
Sajnos utálom a gyakorlatias dolgokat, a számítógépet is, főleg a hardware-es részét, pl. hogy kell összerakni egy gépet, vagy megoldani valamit windowsban, még játékokat sem nagyon tudok letölteni. Inkább az elméleti dolgokat szeretem, pl. tőzsde, közgáz. Nem tudom, hogy az informatika tetszene-e.
"Sajnos utálom a gyakorlatias dolgokat, a számítógépet is, főleg a hardware-es részét, pl. hogy kell összerakni egy gépet, vagy megoldani valamit windowsban, még játékokat sem nagyon tudok letölteni. Inkább az elméleti dolgokat szeretem, pl. tőzsde, közgáz. Nem tudom, hogy az informatika tetszene-e."
A programozás tanulása meg alkalmazása erőteljesen gyakorlat orientált. Te kb csak olyan körülményeket, tulajdonságokat sorolsz fel, ami miatt inkább nem neked való ez a foglalkozás. Szóval most végső soron mit szeretnél kérdezni? Akkor próbáld ki magad, mi nem tudjuk neked megmondani hogy tényleg tetszene-e vagy sem.
Én nem értem itt mi a kérdés.
Csináld, kit érdekel, most mást akarsz meggyőzni vagy magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!