Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit csinál pontosan a programo...

Mit csinál pontosan a programozó vagy gazdasági informatikus? Többi lent.

Figyelt kérdés

Pontosan mivel foglalkozik az informatikus illetve gazdasági informatikus? Mit csinál egy napján a munkahelyen? Milyen nehézségekbe ütközhetnek? Előnyei? Hátrányai?

Milyen pénz összeget kapnak pl.friss diplomásként kezdésnek illetve 3-4 év tapasztalattal? Nem olyanra gondolok hogy 0-vegtelen mert ezt értem csak pl.Egy szakmabeli mennyit mondjuk 3 év tapasztalattal?

Ha pl. Kezdő programozó vagyok és gyakorlok melyik nyelvet érdemes megtanulni pl. Phyton, C++ stb. Amivel szinte egyből eltudok helyezkedni hogy ne hónapokat keljen keresgélni még felvesznek. Első sorban aki ebben dolgozik és tényleg ért hozzá azok válaszát várom ,persze másét is.

2020. aug. 6. 19:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Mivel foglalkozik a programozó* informatikust írtam oda.
2020. aug. 6. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen terület.
2020. aug. 6. 20:01
 3/3 anonim ***** válasza:

"Pontosan mivel foglalkozik az informatikus illetve gazdasági informatikus?"

Az informatikán belül van több ágazat, melyeknek egyike a gazdasági informatikus.

A programozó - bármilyen meglepő is - programozik.

[link]

[link]

Két kattintás volt ezekre rákeresnem. Neked sem lett volna olyan nehéz.

2020. aug. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!