Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Programozóktól kérdezem: egy...

Programozóktól kérdezem: egy céghez felvesznek olyan alkalmazottat aki minden kritériumnak megfelel, de nincs megfelelő végzettsége?

Figyelt kérdés

#munka #programozó #interveiw
2020. nov. 9. 22:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
94%

Én nem jártam egyetemre, 3 évig dolgoztam a szakmában eddig, 24 leszek. Állásinterjúkon se volt vele gond, csak max megkérdezik, miért nincs. (Azért nincs, mert kellet a pénz és kedvem se lett volna a sok rizsára) Kérnek github profilt a cégek vagy valami projectet és szépen átnézik a kódokat. Azalapján ítélnek. Ilyen egyszerű... Netán adnak egy feladatot, hogy old meg es ha megvan, beszélhetünk. Láttam már retardalt diplomásat es nagyon jó diploma nélkülit. Most nem azt akarom mondani, h nem kell az egyetem, nyilvan egy profi egyetemnek előnye lesz, de megoldható nélküle is.

Orvost meg már ne hasonlítjuk ide, emberen nincs debugger.

2020. nov. 10. 11:01
 22/65 anonim ***** válasza:
0%

[link]

12: az Amazonnal mégis elvarnak egy BSc diplomát. :) Nyilván az Amazonnal csupa tapasztalatlan HR-es van hogy ezt a kritériumot beírták.

2020. nov. 10. 11:06
 23/65 anonim ***** válasza:
0%

21:

"Én nem jártam egyetemre,"

Ez mondjuk meg is látszik.

2020. nov. 10. 11:09
 24/65 anonim ***** válasza:
96%
#22 van Amazon iroda Magyarországon?
2020. nov. 10. 11:12
 25/65 anonim ***** válasza:
91%

22-es, itt meg nem varnak el:

[link]

Na bumm. Nyilvan vannak poziciok, ahova kell.

2020. nov. 10. 11:14
 26/65 anonim ***** válasza:
0%

Randstad Hungary Kft. Python fejlesztő Budapest Python fejlesztő Ha rendelkezel egyetemi diplomával...

thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. * IT területen szerzett diploma * Legalább 1 év tapasztalat ABAP...

Profession Services * mérnök vagy Informatikus végzettség, diploma Min. 1 év C programozási tapasztalat valós idejű...

, a tervezést és a dokumentációt is. Villamosmérnök vagy informatikai diploma (BSc / MSc) Min. 1 éves...

Randstad Hungary Kft. Java Developer Budapest Fejlesztő Ha rendelkezel egyetemi diplomával vagy ha...

2020. nov. 10. 11:20
 27/65 anonim ***** válasza:
92%
Ezek kozul a thyssenkrupp az egyetlen, ami nem munkaero kozvetito ceg. Linkejek neked Codecoolosokat naluk? :)
2020. nov. 10. 11:27
 28/65 anonim ***** válasza:
92%
Én Green Foxosokat is látok ott. Jelentkezek egyik hirdetésükre kíváncsiságból, nincs diplomám, kíváncsi vagyok szóba állnak-e velem.
2020. nov. 10. 11:36
 29/65 anonim ***** válasza:
0%

27: Fejezd már be, mert ez a vergődés, amit itt leművelsz, lassan már nekem kínos.

Nincs olyan multinacionális cég, amely ne követelné meg a szakirányú diplomát, vagy legalább a diplomát fejlesztői munkakörben.

Lehet, hogy fáj nektek, hogy a normális cégek szakemberekre építenek és nem kopasznyakú, magukat kínjukban erősen túlértékelő senkikre, de az az igazság, hogy ezek a cégek azért lettek nagyok, nem egy esetben piacvezetők, mert szakemberekel dolgoznak, dolgoztatnak és nem veletek.

Persze akadnak köztük is olyan kockázatvállaló nyomor heroldok, akik beleállnak a fosba derékig, mint legutóbb a tcom IT cége (BKK ügy), de hát, meg is szippantották azt a bizonyost és ma már a kutya nem bízna rájuk érdemi fejlesztést.

2020. nov. 10. 11:43
 30/65 anonim ***** válasza:
94%
#29 akkor te azt mondod, hogy pl. a Codecoolosok közül senki nem helyezkedett el multinál és minden ilyen LinkedIn profil kamu?
2020. nov. 10. 11:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!