Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tudnánk mi programozók...

Hogyan tudnánk mi programozók lemodellezni, ezt a dalt?

Figyelt kérdés

A dal maga: https://www.youtube.com/watch?v=agEUv0naLI4

A szám egy zenekarról és annak tagjairól szól, akik elsősorban Németországban érték el a sikereiket és a nézettségüket. De utólag számos magyar rajongójuk is lett. Egy Békési falu településről származó romákról van szó, akik rock/metal és annak durvább fajtáit játszották, de hazánkban nem értek el kezdetben sok sikert. Kimentek Németországba és a közönség falta őket. Ez röviden a történet.

Kérdés: A szám alapján, hogyan lehetne lemodellezni?

Számkirekesztettnek "Outcast"-nak tartja magét. Ami egy osztály lehetne, pl. Outcast extends People.

Azon kívül vannak olyan szöveg részek, ahol a fájdalmairól beszél.

Vannak olyan részeg is, ahol csak kiabálja, hogy "Outcast, I'm outcast!!" (Én számkirekesztett vagyok, én kirekesztett vagyok!!)

Szerintetek, hogyan lehetne egy implementálni? Metódosukkal, osztályokkal együtt? Hiszen a programozás arról szól, hogy a valóságot kóddá alakítsuk.

ui.: Nagy tiszteletem az Ektomorf zenekarnak, és gratulálok a Németországi sikeretekhez.

2020. nov. 6. 06:41
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem, a programozás nem az, hogy a valóságot kóddá alakítsuk. Nem tudod lekódoloni se a szerelmet, se a hasmenés, ahogyan egy dalt se.

Programozás közben a számítógépet tanítod be valamilyen előre meghatározott feladatra.

2020. nov. 6. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Őő, te piszkosul eltévedtél. A programozás NEM arról szól, hogy a valóságot modellezzük, azok a tudományok. A programozás simán utasítások kiadása a számítógépnek, egy számítógép pedig nem tudja szoftveresen a valóságot modellezni. Klasszikus példa a random generálás, amihez mindmáig hardveresen random seed kell, pl sugárzás mérés. Tehát a válasz, hogy sehogy, nem lehet.
2020. nov. 6. 07:09
 3/7 anonim ***** válasza:
3%

Indítsátok el a GTA V-öt, és menjetek be egy sztriptízbárba, vagy szopassatok le egy örömlányt az utcán egy kocsiban... :-)

Vagyis szerintem eléggé sok mindent le lehet modellezni számítógéppel! :-)

...csak valakinek van fantáziája és kreativitása, valakinek meg nincs... :-)

2020. nov. 6. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
4%

A kérdésben linkelt "ZENÉRŐL":

Nos kb 1 perc 40 másodpercig néztem, amikor is megfogalmazódott bennem, hogy ez a fajta "zene" (ha lehet annak nevezni) engem például nem kapcsolna ki egy fárasztó nap után, hanem felidegesítene még jobban... :-)

Persze ízlések és pofonok, meg nem vagyunk egyformák, tehát valakinek biztosan ez a kikapcsolódás.

Mi óvodáskorunkban, amikor az utcában vertünk egy vashordót és üvöltöztük, ami éppen az eszünkbe jutott, na az színvonalasabb előadás volt... :-)

Attól, hogy valaki csontig van tetoválva, a tetvektől összeállt már a haja, meg fog a kezében egy gitárt, és EGY DARAB szót üvöltözik szó szerint torka szakadtából, nos az minden csak nem sikersorozat! :-)

Esetleg lehetne azt mondani, hogy a zenének a célja, hogy hasson az emberi érzésekre. A videó alatti hozzászólásokból kiderül, hogy ez a tiszta orgánum, ami megragadja az effajta zene kedvelőit... :-)

Nem csoda, hogy a Németeknél értek el sikereket, akik a magyarokat eleve cigánynak tartják, és elég csak a második világháborúra gondolni, meg az "übermensch"-felfogásukra, röviden eléggé g*e.ci egy nép, hogy őszinték maradjunk... :-)

2020. nov. 6. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

1, A kérdésre válaszolva: ezt a dalt a youtube lemodellezte már neked, tömörített videoframe-ek és hangstream formájában :) Ennyiben tartozik ez a programozás témakörbe.

2, A zene tényleg jó. Van, aki szereti ezt a stílust, van, aki nem, nekem sem a kedvencem, de tudom értékelni.

3, A feliratok és a szövegben közvetített ideológia bullshit nyilván kellett ahhoz, hogy Németországban kitűnjön a sok hasonló stílusú és színvonalú zenekar közül, szóval jó marketingfogás. Amúgy nincs itt senki kiközösítve, aki nem magát közösíti ki, de az meg a saját döntése, én nem szólok bele, úgy él, ahogy akar, csak ne tapossa le a kukoricámat.

2020. nov. 6. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Ez nem egyéb, mint szimpla, sunyi reklám.

Értem én, hogy nyalod a seggüket, de ezt akkor sem itt kéne.

2020. nov. 6. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
#1-2 szerintem ez így alapvetően azért merész kijelentés, ha minden változó ismert bármit tudsz szimulálni. Persze nem erre van a programozás, de miért ne lehetne akár erre használni, csak (valószínűleg nagyon, nagyon, elképesztően sok) idő kérdése a dolog.
2020. nov. 6. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!