Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Pythonnal mit lehet csinálni...

Pythonnal mit lehet csinálni ami nem M.L vagy Data Science?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy ez a nyelv mindenre jó de igazából semmire. Van 1000+1 library amik tök jók, de egyik sem professionális szinten van.

Szuper hogy megtudod csinálni 5 sorból, hogy automatikusan elküldjön a messenger egy üzenetet de te mint programozó ebből mit tanulsz? Semmit, csak beimportálod ezt meg azt és megcsinálja neked de nem tudod, hogy mi történik a háttérben.

De lehet hogy csak én gondolom így akkor javítsatok ki kérlek.

2020. aug. 28. 23:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

#11 :DDD gépészmérnök vagyok, nem informatikus. Nem tanultam bashtb az egyetemen se. Hagyjál már... Kérdés adott: mire lehet használni a Pythont. Én egyszerű segédprogramokat csinálok vele amik a munka monoton részét kicsit "izgalmassá teszi". Nem értem hogy ide a kliens-szerver architektúra. Elég a desktop progi, saját magamnak csinálom őket.

Nagyon boldogtalan ember lehetsz ha ide jössz és beszolsz, anélkül hogy tudnál másról egyáltalán valamit.

2020. aug. 30. 08:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egész kérdésedből süt egyfajta arrogáns tudatlanság, egyrészt a nyelv irányába, másrészt a szoftverfejlesztői munkakörrel kapcsolatban, de most ezekre nem térek ki.

Csoportunk számos szolgáltatását Python-ban implementáljuk, pl a backend-et Python-ban fejlesztettük, a háttérben hatalmas hdf5 adatbázis, a frontend React. Mondjuk szolgáltatásaink túlnyomó része frontend nélküli REST API. Általában a Python backend-es eszköztára nagyon jó. Ez a mi use case-ünk, ezen kívül mi data science vonalon vagyunk főleg.

2020. aug. 30. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!