Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan tovább Pythonnal?

Hogyan tovább Pythonnal?

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni de már 2008-ig megcsináltam a feladatokat szóval ezzel szerintem problémám nem lesz.

Viszont nem akarom abbahagyni a programozást és mennék tovább. A kérdés csak az, hogy merre?

Amit szerintem tudnék csinálni az a webfejlesztés Django-val mert láttam még, hogy van Data Science meg AI de az szerintem mélyvíz lenne inkább az egyetem alatt.

Szóval akkor marad a webfejlesztés mint egyedüli opció?

2020. jan. 21. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy a data science és AI terület fele visz az egyetem a sok matekkal.
2020. jan. 21. 18:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de középiskolás matekkal illetve oktató nélkül nem hiszem hogy boldogulnék.
2020. jan. 21. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én Algoritmuselmelettel foglalkoznék.
2020. jan. 21. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
(középiskolaskent)
2020. jan. 21. 22:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Utána nézek köszi! :)
2020. jan. 21. 22:54
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem várj addig, amíg valamit meg akarsz, vagy meg kell csinálni. Csak úgy önmagáért nem igazán van értelme csinálni bármit is.

A Data Science - vagy bárhogy is hívják ma divatosan a statisztikai analízist - csak akkor érdekes, ha van kérdésed vagy kérdeznek tőled olyat, amire ilyen módon kell megadni a válasz.

Weboldalt is csak akkor érdekes csinálni, ha arra a weboldalra valakinek szüksége van.

Pythont is azért tanultál, mert érettségizel belőle.

Nagyon-nagyon kevés ember van, aki élvezi hosszútávon a l'art pour l'art programozást. Kell feladat, amit végre kell hajtani programozás útján. Vagy más emberek, akik elismerik, amit elértél.

2020. jan. 22. 17:57
 7/8 A kérdező kommentje:

De mit kéne most vagy később megcsinálnom? Semmit kb.

Iskolai projectek nincsenek szóval maximum az egyetemen lesz feladat.

2020. jan. 22. 23:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyébként a játékfejlesztés érdekel még de azt inkább más nyelven kéne mondjuk c++ vagy C# de azokhoz nem értek ><
2020. jan. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!