Hogyan tovább Pythonnal?
Most fogok érettségizni de már 2008-ig megcsináltam a feladatokat szóval ezzel szerintem problémám nem lesz.
Viszont nem akarom abbahagyni a programozást és mennék tovább. A kérdés csak az, hogy merre?
Amit szerintem tudnék csinálni az a webfejlesztés Django-val mert láttam még, hogy van Data Science meg AI de az szerintem mélyvíz lenne inkább az egyetem alatt.
Szóval akkor marad a webfejlesztés mint egyedüli opció?
Szerintem várj addig, amíg valamit meg akarsz, vagy meg kell csinálni. Csak úgy önmagáért nem igazán van értelme csinálni bármit is.
A Data Science - vagy bárhogy is hívják ma divatosan a statisztikai analízist - csak akkor érdekes, ha van kérdésed vagy kérdeznek tőled olyat, amire ilyen módon kell megadni a válasz.
Weboldalt is csak akkor érdekes csinálni, ha arra a weboldalra valakinek szüksége van.
Pythont is azért tanultál, mert érettségizel belőle.
Nagyon-nagyon kevés ember van, aki élvezi hosszútávon a l'art pour l'art programozást. Kell feladat, amit végre kell hajtani programozás útján. Vagy más emberek, akik elismerik, amit elértél.
De mit kéne most vagy később megcsinálnom? Semmit kb.
Iskolai projectek nincsenek szóval maximum az egyetemen lesz feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!