Pythonnal el lehet helyezkedni valahol?
Kezdd el a Pythont és ha jól megy, szereted, bootcamp vagy egyetem.
A Python + Java vagy Python + web nagyon keresett amúgy.
Cirkuszban... höhö. Piton... érteed?!
Komolyan: én még nem láttam olyan hirdetést Magyarországon amiben csak a Python szerepelt volna mint feltétel. Java, web-es technológiák mellett volt mindig felsorolva.
Ettől függetlenül ha megtetszett akkor előre, nagyon jó nyelv.
Önmagában nem a nyelvvel van gond, hanem a sebességével (futásidő), főként mivel interpretált. Ennek ellenére nagyon univerzális, kisebb programokhoz, scriptekhez, vagy más nyelv kiegészítéséhez tökéletes.
Csak pythont használó állásokból én is csak webest láttam eddig, django-val szeretik használni, de ezek sem túl gyakori állások.
"Python + web"
Ezt így érted, hogy Python és webfejlesztés (honlapkészítés)?
# 6
Szerintem, ha JS-t, CSS-t, HTML-t tud és Pythont, az nagyon jó lehet, pláne, ha valami Java stb back-end, server, MySQL
Továbbá Pythont szeretik az üzemeltetés is. Egyrészt minden Linuxon van alapból python előtelepítve, így a Bash/sh helyett ott van a Python is mint bevethető pack.
Mivel tudjuk, hogy sok linux disztró van és nem minden parancs van telepítve, így a Python jó áthidaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!