Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Pythonnal el lehet helyezkedni...

Pythonnal el lehet helyezkedni valahol?

Figyelt kérdés
Véletlenül jött be az életembe a Python és megtetszett, sosem programoztam korábban. Van lehetőség elhelyezkedni valahol, ahol ezt kell használni? Vagy csak a Java adható el manapság?

2019. júl. 3. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
38%

Kezdd el a Pythont és ha jól megy, szereted, bootcamp vagy egyetem.

A Python + Java vagy Python + web nagyon keresett amúgy.

2019. júl. 3. 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Cirkuszban... höhö. Piton... érteed?!

Komolyan: én még nem láttam olyan hirdetést Magyarországon amiben csak a Python szerepelt volna mint feltétel. Java, web-es technológiák mellett volt mindig felsorolva.

Ettől függetlenül ha megtetszett akkor előre, nagyon jó nyelv.

2019. júl. 3. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
52%

Önmagában nem a nyelvvel van gond, hanem a sebességével (futásidő), főként mivel interpretált. Ennek ellenére nagyon univerzális, kisebb programokhoz, scriptekhez, vagy más nyelv kiegészítéséhez tökéletes.

Csak pythont használó állásokból én is csak webest láttam eddig, django-val szeretik használni, de ezek sem túl gyakori állások.

2019. júl. 3. 12:26
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
ui: Pythonnak az OOP részére állj rá, úgy nagyobb potenciálja van, és a legtöbb nyelv alapból igényli az OOP-t, tehát ez akkor is szükséges tudás ha Java vagy másra váltanál.
2019. júl. 3. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Tool programozáshoz a python az egyik legelterjedtebb nyelv, a legtöbb profi szoftvert pythonban lehet scriptelni\testreszabni, teljesen cross platform és baromi gyorsan lehet benne haladni, nagyon is van piaca webfejlesztésen túl. Az igaz, hogy lassú, de nem is számításigényes feladatokra van.
2019. júl. 3. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

"Python + web"

Ezt így érted, hogy Python és webfejlesztés (honlapkészítés)?

2019. júl. 3. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
42%

# 6

Szerintem, ha JS-t, CSS-t, HTML-t tud és Pythont, az nagyon jó lehet, pláne, ha valami Java stb back-end, server, MySQL

2019. júl. 3. 14:58
 8/8 anonim ***** válasza:
49%

Továbbá Pythont szeretik az üzemeltetés is. Egyrészt minden Linuxon van alapból python előtelepítve, így a Bash/sh helyett ott van a Python is mint bevethető pack.

Mivel tudjuk, hogy sok linux disztró van és nem minden parancs van telepítve, így a Python jó áthidaló.

2019. júl. 3. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!