Érdemes elkezdenem programozást tanulni teljesen az alapoktól 25 évesen?
Egy 25 éves (ráadásul én is ott kezdtem) lehet, hogy megelégszik a felszínnel. Az is változatos munka, jól fizet.
Ez a felszín legalább elérhető és idegösszeomlás nélkül.
Utána még mindig tárt kapukkal várja az ember az esti Budapesten 2 helyen vagy a levelezői országosan számtalan helyen.
A felszín már elég a munkábaálláshoz. Önmagában.
Az egyetem önmagában nem.
Nem elgondolkoztató?
"Egy 25 éves (ráadásul én is ott kezdtem) lehet, hogy megelégszik a felszínnel. Az is változatos munka, jól fizet."
Hát ha neked jó, akkor nekem is jó. :))
De hogy mitől változatos egy weblap berhelése, azt nem tudom.
A változatosság ott kezdődik, hogy megtervezel egy rendszert, és te magad fejleszted le a-tól z-ig, nem csak a reszlivel sz.psz, amit leosztanak számodra.
Például a cégemnél egy komplett ASP.NET Angular applikációt dobnak össze jelenleg páran. Semmi, csak egyetemen szerezhető tudás nem kell hozzá, de érdekes projekt. És mivel kis cég, ők is tervezték meg.
Egy ismerősöm multinál C#-os, még az adatbázissal való kapcsolódásról se tud semmit, SQL-hez se ért. Na ez nekem unalmas lenne. De ez se függ attől, hogy szakirányú egyetemen (is) végzett-e az illető.
Nem 25 évesen már megöregedtél semmit ne kezdj el:D
De tényleg, milyen hülye kérdés ez.
80 évesen is azt kezdessz el amit akarsz a kérdés, hogy megvan e benned a kitartás, és a kedv, hogy elsajátits valami újat.
És ez, az élet minden területére igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!