Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van lehetőség arra hogy...

Van lehetőség arra hogy valaki programozással keressen pénzt végzettség nélkül? Tegyük fel valaki eddig nem programozással foglalkozott, de otthon és tanfolyamokon megtanult néhány programozási nyelvet? Mennyi esély van rá hogy kap munkalehetőséget?

Figyelt kérdés
Python, JS, C, C#, C++

2020. jún. 21. 21:04
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:
100%

Plusz egy érv az Egyetem mellet:

Architektúrák, Assembly.

Egyetlen egy bootcampben vagy online tanfolyamon nem fogod ezt megtanulni, főleg nem Youtube videokból Bélától. De, ha neked jobb, ha Béla próbál sületlenségeket magyarázni egy professzor helyett akkor áldásomat adom rá!

Mondhatod azt, hogy ki használ manapság már Assembly-t ... Sokan. És nem csak az Assembly kell, hanem a processzorok "mély" ismerete ugyebár. Többször is futottam bele olyanba már, hogy muszáj volt Assemblyig lemenni, hogy 1-1 probléma meg legyen oldva, illetve rengeteg helyre operációs rendszer nélküli szoftverek kellenek, főleg az iparban és itt a C sem nem elég, mert rengeteg olyan ruin van ahová muszáj Assembly-t használod.

Azzal egyetértek, hogy egy webfejlesztéshez nincs szükség, hogy Egyetemet végezz és valóban meg lehet otthon tanulni. :).

Viszont, ha olyan helyen fejlesztessz, akkor hidd el nekem, hogy nem az 1%-ot fogod használni az Egyetemi tanulmányaid során (Persze a közgáz tárgyakat itt se fogod....:])

Szóval inkább az is kérdés, hogy az Egyetem után mihez akarsz kezdeni. :)

2020. jún. 30. 02:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!