Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkalehetőségek...

Milyen munkalehetőségek vannak 42 -éves nőnek középiskolai végzettséggel?

Figyelt kérdés

Nem igazán találok a hirdetések között...

Dajnos csak kereskedelmi végzettségem van -de nem dolgoztam eladóként

Varrónő a másik szakmám. De 15-éve saját családi vállalkozásban dolgozom... Persze nem hivatalosan.

A dolgok megváltoztak és sűrgősen a saját lábamra kell állnom.

Kérem csak az írjon aki segítő szándékkal teszi. Köszönöm.

#állás #nő #tisztesség #Sürgős munka
2018. júl. 11. 23:22
 1/8 A kérdező kommentje:
#Sajnos
2018. júl. 11. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
gyár, hipermarket
2018. júl. 11. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kajáldák, éttermek állandó munkaerő hiánnyal küzdenek. Üzletek szintén. Múltkor egy virágboltossal beszélgettem, ők is embert kerestek. Mondta, hogy már nem is kérnek szakmai tapasztalatot vagy végzettséget, csak annyi a kívánalom, hogy a kasszát tudja kezelni...
2018. júl. 11. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én gyárban dolgozom, ide kifejezetten várják a varrónőket, és a fizetés is elfogadható.

Hipermarketekbe is állandó a felvétel.

2018. júl. 12. 04:48
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Meki

Szeptembertől tuti felvesznek mindenkit.

2018. júl. 12. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Betanított munka, Penny Market, takarító, varrónőket is keresnek, ha van gyakorlatod felvesznek.

Sajnos csak ilyen lehetősége van annak, aki nem dolgozott csak végzettségei vannak, én ugyan ebben a cipőben járok. Hiába van több végzettségem vagyonőrködésre vagyon kényszerülve :( Sok helyre több éves tapasztalatot várnak el.

2018. júl. 12. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyik közeli szomszédünk, 50 feletti nőként ment el Ausztriába szobalánynak, neki is varrónő volt a szakmája. Kellett hozzá kapcsolatrendszer, de nagyon megérte neki az a 2-3 év, amit kint töltött, úgy, hogy 2-3 havonta jött haza.
2018. júl. 12. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a baj, mindenhez kapcsolati rendszer kell. Én is már rég kimentem volna a fenébe. Itthon nem lehet semmiben gondolkozni egy családalapításig nem tudok eljutni közel 40 felé járok... marha jó!
2018. júl. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!