Help! feladat:tükrözd a tömböt a középvonalára! Ha elemszáma páratlan akkor a középső eleme maradjon a helyén! Írasd ki az új tömböt!?
int[] array = new int[]{1,2,3,4,5,6,7};
for(int i=0; i<array.length; i++){
System.out.println(i + ".: " + array[i]);
}
// System.out.println("Megfordítva:");
// for(int i=0; i<array.length/2; i++){
// int temp = array[i];
// array[i] = array[array.length -i -1];
// array[array.length -i -1] = temp;
// }
for(int i=0; i<array.length/2; i++){
array[array.length -i -1] = array[i];
}
System.out.println("Tükrözve:");
for(int i=0; i<array.length; i++){
System.out.println(i + ".: " + array[i]);
}
public static T[] ArrayMirroring<T>(T[] array)
{
if (array.Length > 0)
{
int length = array.Length;
T[] mirroredArray = new T[length];
for (int i = 0; i <= length / 2; i++)
{
mirroredArray[length - 1 - i] = array[i];
mirroredArray[i] = array[length - 1 - i];
}
return mirroredArray;
}
else return null;
}
@#6: „...megértem a kérdezőt...”
Szerintem akkor se vetítsd rá a saját gondodat-bajodat Kérdező vastag bőrére, ha a kérdés mutatós központozása ebben megerősít, mert az így előálló káprázat csúfot űzhet az empátiádból.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
A sorok mögül mindössze az a valódiság bukkan elő, hogy Kérdező rákapott a könnyen megszerzett kész megoldás zamatára. Öt nap kevés volt rá, hogy egy köszönömig alázza magát a helyette cselekvő kollégák előtt, és jelen kérdésénél immár nem is kérdez, csak kiosztja a melót a közmunkásoknak. Mellesleg most sem vette a fáradságot, hogy részt vegyen a „későbbi pályafutása vagy az élete, vagy a munkája” szempontjából oly vészterhes jelentőségű sorsfordító kalandban. Teljes félreértés, hogy a kreativitásának előhívását célzó csigabiga-csalogatómban „csak holmi kíváncsiskodó és érdeklődő” szerepére kárhoztattam volna – épp ellenkezőleg, a megoldás szándékával érkező, gondolkodó embernek tekintettem.
„Ez a valaki ez nagyon nem az volt.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!