Java - mennyi fizut illik kérni?
Java - mennyi fizut illik kérni?
Sziasztok. 30 éves vagyok, nemrég váltottam szakmát (előtte nem programozással foglalkoztam).
Jelenleg 7. hónapomat töltöm egy kisebb Budapesti cégnél mint full stack fejlesztő, de úgy érzem ideje tovább lépnem. Szeretnék elmenni egy nagyobb céghez fejleszetni, lehetőleg Javaban.
Diplomám nincs, csak egy alap junior tudásom kb 1000-1200 órával, és ismerem az alapvető céges patterneket.
Mennyit kérjek szerintetek amivel nem röhögnek ki? Jelenleg 190-et keresek nettó.
"Ratyi roman egyetemre jartam. Nem tudom elkepzelni, hogy milyen lehetett az algoritmika/adatszerkezetek vizsgatok."
Nem volt ilyen vizsgánk, adatszerkezetekről is csak szőrmentén tanultunk. Ezek szerint már a román egyetemek is jobbak, mint a magyarok.
"Nem volt ilyen vizsgánk, adatszerkezetekről is csak szőrmentén tanultunk."
Melyik egyetem melyik szakja volt az?!
"Melyik egyetem melyik szakja volt az?!"
Ez engen is érdekelne, algoritmika és adatszerkezetek tárgy minden infós alapképzés gerince.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!