Hogy lehet így pályakezdő szoftverfejlesztőként labdába rúgni?
Akkor más 1 év alatt, jóformán egyedül milyen szintre jutott?
Ezek után kíváncsi vagyok, ha már burkoltan le lettem hülyézve.
3-4 év múlva esetleg lesz esélyem elhelyezkedni errefelé, már ha bírom addig a napi 3-4 óra tanulást.
Addig is kíváncsi lennék, hogy milyen a hangulat az irodáitokban, mert az a stílus, amit itt megengedtek magatoknak, borzalmas.
Végig lehet menni egyesével az összes kérdésen, mindegyiknél a lenézés süt, az azonnali támadás van jelen.
Az informatikusokról szóló sztereotípiák itt megmutatkoznak.
A Te stílusoddal vannak problémák, de komolyak!
Folyamatosan hónapok óta, évek óta írod ki az újabb és újabb kérdéseket ugyanarról, újra és újra. Hogy te mennyit tanulsz, hogy nem lehet megtanulni a programozást, és hogy te mennyit tanulsz, és nincs időd sportra, hobbira, párkapcsolatra.
Tudjuk, már mindenki tudja ezt ezen az oldalon, nem kell leírnod többször. Kaptál már kismillió tanácsot, használd őket, vagy hagyd abba a programozást, nekünk aztán tök mindegy, csak ezt a folyamatos mártírkodást fejezd be légy szíves!
#15 A kollégiám úgy 80%-a:
- Párkapcsolatban van (vagy házas, sokaknál már gyerek is van)
- Rendszeresen jár edzeni, sportolni
- Rendszeresen él szociális életet a barátaival
- Emellett képes elvégezni a munkáját.
- És a legtöbbjük még mindig nem járt egyetem közelében
Az, hogy neked ez nem megy egyetlen dolgot jelent: Hogy neked ez nem megy. Leírtam már egyszer, többször, leírom még egyszer: Nem mindenkinek fog menni a programozás. Az, akit tényleg érdekel, és aki képes hobbiként is tekinteni rá, annak jók az esélyei, de nem garantáltak. Van aki 1 év alatt jut el egy adott szintre, van aki 5 év alatt sem. Nema világ programozóival van a probléma, ők köszönik szépen jól vannak.
És egyébként feltennék egy kérdést: Ha ennyire panaszkodsz arra, hogy nem megy, és ennyire erőlteted, hogy hát de az egyetem milyen fontos, akkor miért nem mész egyetemre? Tapasztald meg első kézből mennyit is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!