Xbox Live Error 80151909 (Többi lent)?
Figyelt kérdés
Tegnap (10.14) amikor beakartam lépni az Xbox-on keresztül a fiókomban akkor a kérdésben látható hibakódot adta ki azzal az üzenettel, hogy jelenleg nem lehet kapcsolódni a hálózathoz (Live-hoz) Lefuttattam egy hálózati tesztet és ott az Internettel nem volt baj, az Xbox Live-hoz nem bírt csatlakozni. A microsoft Xbox Live Állapot jelzőt is megnéztem de nincs se leállás sem összeomlás, így nem tudom mit tegyek. Vettem egy játékot és ez miatt nem bírtam letölteni, ma egy órát jó volt de utána megint nem lép be, offline meg nem birom tovább tölteni...2017. okt. 15. 13:37
61/83 anonim válasza:
Majd ha ráérek, elmorzsolok néhány könnycseppet miattuk;-(((((
62/83 anonim válasza:
Hivatalosan már csak az ósdi 360 nem tud csatlakozni!!!
63/83 A kérdező kommentje:
Ósdi XD Tudod valakinek csak az lehet.
2017. okt. 18. 17:38
64/83 A kérdező kommentje:
Egyébként még szép, hogy először a One csatlakozási problémáit javítják ki legelőször.
2017. okt. 18. 17:39
66/83 Nyári Rudolf válasza:
leszophat a köcsög mikrofos basszák meg nem is lessz ez már kijavitva köcsög banda
67/83 tomi32 válasza:
Én ki várom.......vagy így-vagy úgy!!!Persze idegesítő,de hát csak csinálnak valamit.Biztos napokon belül nyomhatjuk ezerrel.Pláne hogy most jön a 3 napos ünnep!!!Hejjjjj!!!Csak legyen LIVE.
68/83 anonim válasza:
Namost, én tankozok, ha ott van bónuszom, és valami gáz van a játékban, akkor megtoldják úri módon a bónuszom, hogy ne érjen kár!!
Itt még ilyen a büdös francban nem volt!! Pedig több mint egy hete nem tudok belépni!!!
69/83 anonim válasza:
Én még belépni is alig tudok.
Legalább 2 percet pörög a karika míg behozza a profilt.
Persze a live-os profilba nem tudok belépni, de a másik is nagyon nehézkes.Még jó hogy nem vittem el szervízbe.Jó lenne ha már történne valami.Mi tart eddig?
70/83 vinjo válasza:
Nekem is napok óta ez a helyzet, nem lehet igaz, hogy egy ilyen méretű cégnek ekkora problémát jelentsen a hiba javítása. Kezdek pesszimista lenni megmondom őszintén. Ilyenkor mi a helyzet a megvásárolt Gold accounttal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!