Xbox Live Error 80151909 (Többi lent)?
Ugyanez a hiba nálam is. Az elmúlt napokban már elég nehezen lépett be a Live-ba. Csak Fifa18-at játszom , nem tudom hogy van e összefüggés a Live és a Fifa18 között.
Mindent végigfuttattam, kipróbáltam kábeles nettel, tűzfalat állítgattam , teljes resetet nyomtam a konzolon, mindent letöröltem róla, formatáltam a winchesterét is de semmi.
Ha ennyi embernek egyszerre ez a hiba akkor valami központilag lehet...
NA! Akkor aki ezt látja, ez a 11 válaszoló beküldött linken megtalálható az oldal ahol több Magyar is képviselteti magát, köztük volt egy aki beszélt az egyik Microsoft Support-al aki közölte, hogy ismerik a hibát és dolgoznak rajta. elméletileg tegnap 2017.10.14-reggel indult a hiba. Sajnos várnunk kell! Nem a gépeinkben van a hiba!!!
Nagyon szépen köszönöm 11.válaszolónak a linket! Elküldöm privátba azoknak akik ez a komment előtt írtak!
Központi gond van, nálam is rossz.
Pont ma lett volna időm jó 1,5 hónap után leülni pár órát, erre... :(
Egész véletlenül nep minden érintett a UPCnél van?
Csak mert az egyik ötlet az volt a support részéről, hogy a routeren csinálhattak valami firmware updatet.
Sziasztok
Én is digis vagyok és nálam is ugyan ez a probléma. Sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!