Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows Live Movie Makeren...

Windows Live Movie Makeren szeretnék a képekhez beszédet, és mögötte a háttérben halk zenét feltenni, de csak egy hangsáv van. Hogyan tudok egy második hangsávot nyitni?

Figyelt kérdés

#Movie Maker #második hangsáv
2017. szept. 11. 10:57
 1/7 DjImipapa ***** válasza:
Beszédet beteszed, elmented a kész filmet, azt újból beimportálod, és máris mehet alá a zenei rész. Movie maker sajna ennyit tud...primitív, egyszerű, de ennyi!:)
2017. szept. 11. 11:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez szenzacios!!! Nagyon koszonom
2017. szept. 12. 17:42
 3/7 anonim válasza:
Arra azért figyeljél, én azt vettem észre, ha többször mentem le a filmet, majd visszaimportálom romlik a film minősége. Nálam nagyon elfakult. Hosszabb filmet darabokban mentettem idő hiány miatt, majd összefűzögettem és újra mentettem, ezt többször megismételtem és ilyenkor tapasztaltam.
2017. szept. 13. 21:34
 4/7 A kérdező kommentje:

nem volt ilyen, igaz, én csak rár perces promóciós anyagokat készítek, és csak egyszer másolom vissza.

Van jobb vágóprogramom (Ashampoo), de az olyan bonyolultnak látszik, hoyg meg sem merem próbálni, soha nem lennék képes azt eómegtanulni.

2017. szept. 14. 11:04
 5/7 DjImipapa ***** válasza:
Ashampoo??? egyszerű:)
2017. szept. 14. 11:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehetséges, én sajnos a betöltésig sem jutottam el, nyilván nincs hozzá tehetségem :-(
2017. szept. 15. 16:01
 7/7 DjImipapa ***** válasza:
Mármint maga a program nem indul? vagy mi?
2017. szept. 15. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!