Android beépített ébresztő appjának hangereje alkalmanként teljesen halk?
Ma is nem ébresztett, vagyis ébresztett, csak valamiért kb a minimumra volt lehúzva az app hangereje, így túl halk volt ahhoz, hogy felébredjek.
Szándékosan nem húztam le, és azért észrevettem volna tegnap este, ha jobb oldalt nyomkodom a hangerő gombokat és megjelenik a slider fent.
Szóval mi okozhatja ezt? Valahol valamit véletlenül elkapcsolok? Vagy szoftverhiba?
Előre is köszönöm
Bár telefononként változó, eltérő lehet, de nekem az oldalsó gomb alapvetően a csengőhang hangerejét állítja; ha megy vmi videó, zene stb akkor pedig azét. De állítva a sáv mellett jobb oldalt ott egy nyilacska, amivel a többi hangerőt is beállíthatom, avagy a beállításokban-hang és értesítés -> ébresztés hangereje. Amúgy lehet elég volt 1x egy gombot is megnyomnod ébresztés közben és némította.
Még régen fos, olcsó telefonom esetében volt, hogy valamiért nem mindig ébresztett, de az valóban nem ébresztett.
Persze valamilyen szinten előfordulhat, hogy nem a te hibád, de én nagyobb esélyét látom annak, hogy igen :D Velem pl előfordult már, hogy szinte full hangerőn más keltett fel, olyannyira hozzászoktam a régi ébresztőm hangjához xD
Teszteld egyébként! Állítsd be az ébresztőt relatíve kevés időkre és nézd meg, többször.
Meg nekem szokott lenni egy szundi is, 5 perc múlva, illetve egy vész ébresztő is későbbi időpontra beállítva. Nem szoktam 1-re bízni a dolgot. Esetleg még célszerű lehet akár 1 ébresztőóra, vagy más ébresztésre alkalmas eszköz is, akár egy TV :D (bár én csak telefonomat szoktam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!