Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FL Studio-ban szoktátok még...

FL Studio-ban szoktátok még használni a beépített vsti-ket? Gondolok itt (Sytrus, Harmor, Harmless, FL Keys)

Figyelt kérdés

Vagy már ezeket senki nem használja a zenéiben, és mindenki a komolyabb cuccokat használja? Mert arra lennék kíváncsi ki rakott össze ezekkel zenét! Mert egy csomó klassz hangot találtam bennük amiket felismertem régi zenékben,

illetve szerintem a mai napig megállná a helyét!

2016. nov. 5. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek az alap pluginok nagyon gyengék, max 1-2 műfajtól független valamire használható hang van bennük. Inkább keress a te stílusodhoz illő plugineket.

Én az flkeyst használom, ha valamilyen midit nyitok meg, vagy ha új melodiát írok (mivel nem kell semmit állítgatni, egyből bejön az alap zongora). Utána persze más pluginnal helyettesítem.

2016. nov. 6. 09:14
 2/5 Zénevű ***** válasza:
Az összes fl-példafájlt(azok a dalok, amiket bármilyen gépen megnyitva ugyanúgy szólnak) ezekkel a szintikkel csinálták. Szerintem nagyon is jól szólnak ezek a zenék.
2016. nov. 6. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Aki nem csinál preseteket magának, az hamar elhagyja őket, aki a saját hangjait használja, az is előbb-utóbb könnyebben használható, mégis nagyon sokoldalú hangszereket keres, és persze van az úgy, hogy kell a vaskos áramkörmodellezős plugin, meg van úgy, hogy kell a másik, ami ugyan hullámtáblás, de keresztül-kasul variálhatók az összeköttetések, hamarabb jut az ember oda, ami a fejben megszólalt. Gondolom azért megvan a gyári szintiknek is a felhasználóköre. Semmi nem hiábavaló. Külön is árulják őket, és venni is szokták.
2016. nov. 6. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Már csak az a tény, hogy FL studio-t használ valaki gáz..
2016. nov. 12. 01:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért gáz? Első szerkesztőnek egész jó (bár piszkosul elvisz a rohadt hosszú és unalmas felépítésű darabok felé az egyszerűség). Kiegészítőnek, helyén kezelve megint csak nem gáz. Ahogy a Reason se. :) Az már nagyobb gáz, hogy segítséget kér a magyar, aztán jön a másik megmondani, miért hülye a kérdező.
2016. nov. 12. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!