Xbox Live Error 80151909 (Többi lent)?
Banyeg, napok óta küzdök!!!
Most komolyan, akkor hogy írhatják a támogatásban, hogy oké a live!!!
Rühellem, ha szivatnak, de legalább a sorstársakat megtaláltam!!
Bizony, megtaláltál minket! :D
És képzeld el, hogy ez csak 23 ember, országonként százakkal történik mind ez, (mert kiderült, hogy kevés Xbox One felhasználóra is kiterjedt) és csak a töredékük hiszi azt, hogy a gépében van a hiba. Jobbik esetben megtalálják az ehhez hasonló információt hordozó oldalakat de a másik fele magára marad, elviszi egy szervizbe majd vagy elkeserítik vagy lehúzzák... Persze nem akarok túlzásba esni, hiszen egy hivatalos oldal már tájékoztatott a probléma kézbevételéről, és mi itt viszonylag jól jártunk, legalább tudjuk, hogy a gépeink teljesen jól üzemelnek. :) Remélhetőleg legkésőbb holnapig megoldják, legalábbis én nagyon remélem!
Bízzunk!!
Azért a live oké kiírás a hivatalos oldalon felháborító!!!!!!!!
Aki tud valamit, ne tartsa magában!!!!
Hát ez az, órákat töltöttem hüjeséggel, töröltem, visszaállítottam alaphelyzetbe, stb!!!
Mire mindent újra letöltök!!! Ehhh
Én próbáltam több módon kapcsolatba lépni velük (mail, chat, telefon), de föladtam!!
Tök jó volt, mert kiírta a chat, hogy első vagyok a sorban, várjak, aztán 20 perc mulva a második lettem, majd harmadik, hát nem röhögtem;-(((
De az megnyugtató, hogy az xbox live oké!!!;-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!