Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xbox Live Error 80151909...

Xbox Live Error 80151909 (Többi lent)?

Figyelt kérdés
Tegnap (10.14) amikor beakartam lépni az Xbox-on keresztül a fiókomban akkor a kérdésben látható hibakódot adta ki azzal az üzenettel, hogy jelenleg nem lehet kapcsolódni a hálózathoz (Live-hoz) Lefuttattam egy hálózati tesztet és ott az Internettel nem volt baj, az Xbox Live-hoz nem bírt csatlakozni. A microsoft Xbox Live Állapot jelzőt is megnéztem de nincs se leállás sem összeomlás, így nem tudom mit tegyek. Vettem egy játékot és ez miatt nem bírtam letölteni, ma egy órát jó volt de utána megint nem lép be, offline meg nem birom tovább tölteni...

2017. okt. 15. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 A kérdező kommentje:
Keresik a megoldást, bár nem értem, hogy miért csak most...
2017. okt. 16. 20:18
 32/83 Nyári Rudolf válasza:
sokan több tizezreket fizetnek ki még jó hogy lehet kapni
2017. okt. 16. 20:22
 33/83 anonim ***** válasza:

Banyeg, napok óta küzdök!!!

Most komolyan, akkor hogy írhatják a támogatásban, hogy oké a live!!!

Rühellem, ha szivatnak, de legalább a sorstársakat megtaláltam!!

2017. okt. 16. 20:55
 34/83 A kérdező kommentje:

Bizony, megtaláltál minket! :D

És képzeld el, hogy ez csak 23 ember, országonként százakkal történik mind ez, (mert kiderült, hogy kevés Xbox One felhasználóra is kiterjedt) és csak a töredékük hiszi azt, hogy a gépében van a hiba. Jobbik esetben megtalálják az ehhez hasonló információt hordozó oldalakat de a másik fele magára marad, elviszi egy szervizbe majd vagy elkeserítik vagy lehúzzák... Persze nem akarok túlzásba esni, hiszen egy hivatalos oldal már tájékoztatott a probléma kézbevételéről, és mi itt viszonylag jól jártunk, legalább tudjuk, hogy a gépeink teljesen jól üzemelnek. :) Remélhetőleg legkésőbb holnapig megoldják, legalábbis én nagyon remélem!

2017. okt. 16. 21:08
 35/83 anonim válasza:
En már kicseréltem a routerem, töröltem a profilom, vissza gorgettem az updateket a cachet töröltem. Most meg kiderul hogy nálunk van a hiba. Szomorú.
2017. okt. 16. 21:12
 36/83 anonim ***** válasza:

Bízzunk!!

Azért a live oké kiírás a hivatalos oldalon felháborító!!!!!!!!

Aki tud valamit, ne tartsa magában!!!!

2017. okt. 16. 21:13
 37/83 anonim ***** válasza:

Hát ez az, órákat töltöttem hüjeséggel, töröltem, visszaállítottam alaphelyzetbe, stb!!!

Mire mindent újra letöltök!!! Ehhh

2017. okt. 16. 21:15
 38/83 Karpitboy válasza:
Nekem is ez a problémám vagy 3 napja küzdök vele. Csak nem értem hogy miért tart ez eddig:( És Xbox Live alapvető szolgáltatások: működik és elérhető 2017. 10. 16. 19:32:28
2017. okt. 17. 07:14
 39/83 anonim válasza:
Akinek írt az Xbox írt azok részéről nincs újdonság? Nálam továbbre sem működik. Ha jól számolom ez a 4. nap reggele.
2017. okt. 17. 07:27
 40/83 anonim ***** válasza:

Én próbáltam több módon kapcsolatba lépni velük (mail, chat, telefon), de föladtam!!

Tök jó volt, mert kiírta a chat, hogy első vagyok a sorban, várjak, aztán 20 perc mulva a második lettem, majd harmadik, hát nem röhögtem;-(((

De az megnyugtató, hogy az xbox live oké!!!;-(((

2017. okt. 17. 08:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!