Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Xbox Live Error 80151909...

Xbox Live Error 80151909 (Többi lent)?

Figyelt kérdés
Tegnap (10.14) amikor beakartam lépni az Xbox-on keresztül a fiókomban akkor a kérdésben látható hibakódot adta ki azzal az üzenettel, hogy jelenleg nem lehet kapcsolódni a hálózathoz (Live-hoz) Lefuttattam egy hálózati tesztet és ott az Internettel nem volt baj, az Xbox Live-hoz nem bírt csatlakozni. A microsoft Xbox Live Állapot jelzőt is megnéztem de nincs se leállás sem összeomlás, így nem tudom mit tegyek. Vettem egy játékot és ez miatt nem bírtam letölteni, ma egy órát jó volt de utána megint nem lép be, offline meg nem birom tovább tölteni...

2017. okt. 15. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 Leveslevi válasza:

Csatlakozom én is, péntek óta küzdök hogy tudjak értelmesen játszani... szeptemberben nyitásra voltam a boltban, hogy vegyek fifa 18-at, meg live-ot(mint ahogy minden évben teszem, 4éve) huszon-több ezer forintot hagytam ott és egy hónapot se tudok vele egyhuzamban játszani, mert ilyen problémák vannak... Az összes hibaelhárító művelettel próbálkoztam, az imént töröltem le a 7éves Xbox felhasználóm, mert valahol azt írták, ha letörlöm, és újra letöltöm lehet jó lesz... persze újra letölteni nem tudtam, mivel nincs Live:) már a hajam tépem, minden szidok ami él és mozog szinte, mert itt egy átlag diáknak kisebb vagyonokért árult szolgáltatás baszakszik fél hete, pláne hogy folyamatosan pörögnek visszafele a drága napok, amiket játékkal akartam tölteni:) most hozhatok újra egy új felhasználót, és gagyadozhatok, hisz addig nincs jobb terv míg a régit újra nem tudom letölteni... de öröm az ürömben, hogy nem vagyok egyedül, és nem itthoni a probléma :)

Kitartás srácok!

2017. okt. 17. 16:23
 52/83 Nyári Rudolf válasza:
ebböl már semmi sem lessz szerintem
2017. okt. 17. 17:11
 53/83 A kérdező kommentje:
Igyekeznek a srácok és folyamatosan mondja a Support, hogy már dolgoznak rajta és, hogy nem kell aggódni! Sajnos már időt sem merek mondani, remélem a hétvégére megjavul.
2017. okt. 17. 22:23
 54/83 anonim válasza:
Szerintem megvarjak amíg megjelenik a one X. Hátha így többen cserélnek.
2017. okt. 18. 09:32
 55/83 anonim válasza:
Valakinél jó már? Csak mert nekem most a support chat azt állítja, hogy ők már javították a problémát.
2017. okt. 18. 12:53
 56/83 anonim válasza:

Ebben a pillanatban próbáltam de lófasz.

Elég erősen elkezdtem gondolkodni egy PS4-en.

Két dolog miatt : Az Xbox360-at hiába cserélem One-re, ott i szar alive.

Illetve a napokban megjelenő Call of Duty WWII csak egyedül xbox360-ra NEM lesz kapható.Minden más platformon igen !

Az xbox supportnak üzenem hogy bekaphatja a szarosfaszt. A havi fizetéséből majd vásároljon jó sok használhatatlan live előfizetést ! FUCK

2017. okt. 18. 13:28
 57/83 anonim ***** válasza:

Még az xbox szerint sem jó!!

Habár ha összeadom, hogy kb 10 napja szarakodik, 14 óta meg teljes homály, ehhez képest ők 16 estére írják, akkor lehet, hogy a javításnál is várnak néhány napot!

2017. okt. 18. 13:55
 58/83 tomi32 válasza:
Igaz,nekem a napokban fog megjönni a ONE,nem azért váltok mert szarakodik a Live,hanem mert amúgy is gondolkodtam rajta.Eszem ágában sincs a 360-at eldobni,mert rohadt jó játékaim vanna rá.Tudom nem jönnek rá új címek manapság,de nem szabad leírni.A supporot pedig senki ne báncsa,mert nem tehet róla.Az ő érdekük is az hogy minnél többen legyünk fent a szerveren,a hibáról nem tehetnek.Gondolom nem kis baj lehet ez,mert lassan 1 hete nincs LIVE.Gondolom egy jókora belső frissítést visznek véghez a mi kedvünkért!
2017. okt. 18. 16:40
 59/83 A kérdező kommentje:

Utolsónak teljesen igaza van! Azt tisztáznunk kell ,hogy a Support nem a Microsoft mérnökei közül valaki, csupán összekötő. Ha neki nem szólnak a problémáról akkor Ő csak hülyén fog nézni.

Ha pedig olyan megoldásokat dob fel neked amiről tudod, hogy baromság vagy már próbáltad akkor az az miatt van mert az ő feladata csak az ügyfelekkel való kommunikáció és nem feltétlenül a fizikai segítség nyújtás!

Senki ne bántsa a Supportot! A mostani helyzet kifejezetten fárasztó lehet nekik!

2017. okt. 18. 16:44
 60/83 tomi32 válasza:
Főleg az hogy most sokan ostromozzák kérdésekel a Live-al kapcsolatban.Nem igazán lennék a helyében.
2017. okt. 18. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!