Xbox Live Error 80151909 (Többi lent)?
Csatlakozom én is, péntek óta küzdök hogy tudjak értelmesen játszani... szeptemberben nyitásra voltam a boltban, hogy vegyek fifa 18-at, meg live-ot(mint ahogy minden évben teszem, 4éve) huszon-több ezer forintot hagytam ott és egy hónapot se tudok vele egyhuzamban játszani, mert ilyen problémák vannak... Az összes hibaelhárító művelettel próbálkoztam, az imént töröltem le a 7éves Xbox felhasználóm, mert valahol azt írták, ha letörlöm, és újra letöltöm lehet jó lesz... persze újra letölteni nem tudtam, mivel nincs Live:) már a hajam tépem, minden szidok ami él és mozog szinte, mert itt egy átlag diáknak kisebb vagyonokért árult szolgáltatás baszakszik fél hete, pláne hogy folyamatosan pörögnek visszafele a drága napok, amiket játékkal akartam tölteni:) most hozhatok újra egy új felhasználót, és gagyadozhatok, hisz addig nincs jobb terv míg a régit újra nem tudom letölteni... de öröm az ürömben, hogy nem vagyok egyedül, és nem itthoni a probléma :)
Kitartás srácok!
Ebben a pillanatban próbáltam de lófasz.
Elég erősen elkezdtem gondolkodni egy PS4-en.
Két dolog miatt : Az Xbox360-at hiába cserélem One-re, ott i szar alive.
Illetve a napokban megjelenő Call of Duty WWII csak egyedül xbox360-ra NEM lesz kapható.Minden más platformon igen !
Az xbox supportnak üzenem hogy bekaphatja a szarosfaszt. A havi fizetéséből majd vásároljon jó sok használhatatlan live előfizetést ! FUCK
Még az xbox szerint sem jó!!
Habár ha összeadom, hogy kb 10 napja szarakodik, 14 óta meg teljes homály, ehhez képest ők 16 estére írják, akkor lehet, hogy a javításnál is várnak néhány napot!
Utolsónak teljesen igaza van! Azt tisztáznunk kell ,hogy a Support nem a Microsoft mérnökei közül valaki, csupán összekötő. Ha neki nem szólnak a problémáról akkor Ő csak hülyén fog nézni.
Ha pedig olyan megoldásokat dob fel neked amiről tudod, hogy baromság vagy már próbáltad akkor az az miatt van mert az ő feladata csak az ügyfelekkel való kommunikáció és nem feltétlenül a fizikai segítség nyújtás!
Senki ne bántsa a Supportot! A mostani helyzet kifejezetten fárasztó lehet nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!