Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi történhetett a számítógépem...

Mi történhetett a számítógépemmel? Mivel orvosolható?

Figyelt kérdés

Kölcsönadtam a szomszédomnak egy napra a gépem mert nem bírta ki amíg nem szerez magának egy újat. A gépemen, rengeteg fontos dolog volt, amire szükségem van. Ma visszahoztam a gépem és minden eltűnt róla. Csináltam még neki egy másik fiókot ezért nem tudott hozzáférni azokhoz és nem is akart volna. Mégis minden ami fontos volt letörlődött. Játékok nem csak képek, filmek, zenék.

Hogyan tudnám visszahozni ezeket a fájlokat?? Win7-em van.

2014. okt. 20. 21:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha HDD-t használsz, akkor tölts le gy MÁSIK gépen egy olyan programot, ami vissza tudja hozni az adatokat (A HDD-nél addig a file nem lesz kitörölve amíg nem töredezettségmentesítesz vagy a helyére feltelepítesz egy másik programot) és feltelepíted a pendrive-re. átviszed a másik géphez bedugod elindítod a programot és megpróbálod megkeresni a fájlaidat. Csak szólok: ez nem biztos hogy sikeres lesz, és SSD-n (SATA, SATA 1 2 3 stb.) meg se próbáld mert ott fullosan kitörli az adatokat!
2014. okt. 23. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!