Mi történhetett a számítógépemmel? Mivel orvosolható?
Kölcsönadtam a szomszédomnak egy napra a gépem mert nem bírta ki amíg nem szerez magának egy újat. A gépemen, rengeteg fontos dolog volt, amire szükségem van. Ma visszahoztam a gépem és minden eltűnt róla. Csináltam még neki egy másik fiókot ezért nem tudott hozzáférni azokhoz és nem is akart volna. Mégis minden ami fontos volt letörlődött. Játékok nem csak képek, filmek, zenék.
Hogyan tudnám visszahozni ezeket a fájlokat?? Win7-em van.
Amit tudsz, azt beszerzed máshonnan, minden másra ott a Recuva. Az eltűnt adatokat tartalmazó merevlemezt egyáltalán ne használd, csak az adatmentést végezd el rajt!
G.
Van pár cikk erről: [link]
Hogyan törlődött? leformázta? letörölte? újratelepítette (pl újra is particionálta)? vagy mit művelt az a szerencsétlen barom?
Nyugalom! Ha fontos volt az adat, akkor ott van róla a biztonsági másolatod. Ha nincs róla másolat, akkor nem is volt annyira fontos, mint elsőre gondoltad. Azt már felfogni sem tudom, hogy hogy adhatsz kölcsön olyan gépet, amin azt gondolod, hogy fontos adatok vannak...
Formázás után elég nehéz visszahozni adatokat, különösen ha még most is használod a gépet meg pakolsz rá mindenféle programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!