Vírus?! Mi történhetett a számítógépemmel?
olyaly kemény vírus,de én tudom a megoldást rá:
1.lépés számitógép elinditása csökentet módba,ha nem tudod,hogy kell: [link]
ha sikerült,és rendesne nyomtad az f8at akkor egyi lyen ablaknak kéne megjelnneni: [link] nyilakkal válaszd ki a csökkentet mód háloazattalt!
2.ha szerencséd van fel tudsz lépni az internetre,attól függ milyen neted van,mert nekem t-hoe netem van amihez külön csatlakozni kell és nálam nem mükdüik...
3.lépés ha fel tudsz lénpi a netre,akkor tösd le ezt: [link] az free dowloadra menj telepitsed fel,frissitsed az adatbázisát,aztán teljes vizsgálat,amit talál tegyed be karanténba felugrik egy üzenet,hogy a vírus eltávlitásához újrak ell inditani a gépét.. menj az igenre újra indul majd keresd meg az a programot nyisd meg válaszd ki a karantén fület és töröld ki onnan/ ha nem tudsz fellépni a netre akkor nyisd meg a vírusirtód/kémprogram irtodad keresd meg az ikonokat és csinálj velük teljes vizsgálatot hátha megtalálják...De még linkelek neked egy vidit nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=02LXkh2HXsE
bocs a helyesírási hibákért,remélem tudtam segiteni.
nálam csökkented módban is elindult a vírus, így úgy nem lehet kilönni
mint ahogy a másik kérdésnél is írtam a start futtatásba beírt msconfig enter bevitelével lehet blokkolni a vírust, míg letörlöd azt
de ha nem vagy elég gyors, akkor linux live cd-t letölteszcd-re írod, vagy pendrive-ra(ha tudsz usb-ről bootolni; ezt a progit használd: [link] )
elindítod a linuxot live módban(nem telepítesz), és kikeresed a C:\Users\users\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup (hetesnél)
mappát(a linuxnál nincs c partíció)
és kitörlöd azt ami benne van
ezután meg elindítod a windowst
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!