Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi történhetett a számítógépem...

Mi történhetett a számítógépemmel?

Figyelt kérdés
igaz kicsit elavult már a számítógépem ( 1GB RAM, 2 GHz processzor, win XP ) de attól még nem kéne ennek történnie : valakivel épp skypeon beszélgettem egyszer csak megjelent egy üzenet hogy egyre kevesebb hely van a merevlemezen rá pár másodpercre meg kiírta hogy nincs több hely a merevlemezem ... megnéztem és sajátgépben és tényleg 0 bájt szabad hely volt,pedig volt előtte 10-15 GB szabad hely és nem telepítettem és nem töltöttem semmit. Azóta be van teljesen lassulva a gép . próbáltam vírusírót (AVG 2011) futtatni de hiába klikkelem rá az ikonjára nem csinált semmit... de a az az érdekes az egészben hogy a böngészőt meg a skypeot tudom használni .. mitől lehet ez és mit tudok csinálni ?

2013. júl. 29. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ráférne egy újratelepítés.

Próbáld ki a Ccleanert, futtasd le a töredezettségmentesítőt.

2013. júl. 29. 22:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Azokat is futattam :(
2013. júl. 30. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!