Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy csinálják?

Hogy csinálják?

Figyelt kérdés
Hogy csinálják azt, amikor egy több gb-os fájlt néhány mb-ba összetömörítenek? Én pls töltöttem le egy olyan GTA IV-t ami össz visz 3 mb-os volt, majd kicsomagoltam és ott volt benne a 2× 6 gb iso. Az ilyet hogy csinálják?

2014. szept. 13. 18:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, te csak írsz, nem olvasol?
2014. szept. 13. 21:21
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Tehát összegezzük: nem működik, és a régen leszedett hasonszőrű fájl sem volt működésre bírható.

Szerintem akkor térjünk vissza a kérdésre, ha találsz egy olyan hasonlóan nagyarányú tömörítési rátájú fájlt, amely még működik is. (Üres merevlemez-image nem számít!:D)

2014. szept. 13. 21:22
 23/35 A kérdező kommentje:
Összegzés amit a kérdésben felhoztam példát az működött. Ma leszedtm 2 iso-t a the godfather isoját és megláttam hogy ez is olyan picire össze van tömörítve és elkezdett idegesíteni, hogy mindenki tud ilyen kicsibe tömöríteni csak én nem mikor nekem pont jóljönne most. Van egy normális amit torrentel szedtem le de az egy bug miatt nem működött így küldtek egy ilyen tömörített pacthelt iso-t. És az volt ez az összetömörített 1,4 mb-s
2014. szept. 13. 21:27
 24/35 tabaki ***** válasza:
100%
Akárhogy is, a dolog kezd egyre inkább emlékeztetni a #6 által linkelt hasonló kérdésre. Még mindig nem láttuk a működőképes csodafájlt, ehelyett te is egy használhatatlant linkeltél, mint az előző kérdező. A vége is ugyanaz lesz? "Rájöttem magamtól, hogy az xyz programmal készült, amit akartam, megtudtam, menjetek a fenébe, punktum"?
2014. szept. 13. 21:46
 25/35 A kérdező kommentje:
nem :D jó lenne ha rájönnék mert lenne mit menteni egy össz vissz egy 2 gbs és egy 512-es pendrive-ra
2014. szept. 13. 21:49
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Hülye vagy.
2014. szept. 13. 21:55
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Linkelj akkor egy működő fájlt.

Leírtuk, hogy matematikailag lehetetlen általános esetben ilyen mértékű méretcsökkenést elérni. De gondold végig: rengeteg cég évi dollármilliókért tart fent szervereket, költ rengeteget internetkapcsolatra. Ők ölni tudnának egy hasonló hatásfokú tömörítési eljárásért.

Ha jó hatásfokkal akarsz adatokat betömöríteni, érdemes lehet kipróbálni az UHARC-ot. Persze készülj fel, hogy ez nagyon lassú, és arra is, hogy nem fogod az 5 gigás HD videódat floppy-n tárolni (már ha még tudod, mi az:))

2014. szept. 13. 21:56
 28/35 A kérdező kommentje:

persze hogy tudom csak mire en elkezdtem szamitogepezni addigra cdk voltak

a muanyag tokba ilyen kib*szott hajlekony lemez van amit nem szabad kivenni mert ha egy picit is meghajlik tonkremegy

csak arra lennek kivancsi azt hogy raktak bele

2014. szept. 13. 22:12
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

> jó lenne ha rájönnék mert lenne mit menteni egy össz vissz egy 2 gbs és egy 512-es pendrive-ra

1. Olvasd el, amiket az előttem szólók írtak. Wampa pl. korrektül leírta a jelenséget. De a lényeg: NINCS ilyen módszer.

2. Ha mégis azt hiszed, hogy van, linkelj egy MŰKÖDŐ fájlt.

3. 2ezer Ft egy 4gigás pen, ma már nem tétel. + Felhőtárhelyek is léteznek, ami szintén opció, ha a célállomáson is van hálózatod.

2014. szept. 13. 22:56
 30/35 tabaki ***** válasza:
58%

Az említett hasonlóság egyre kísértetiesebb. Az eddigiekre az egyetlen értelmes válasz az volna, ha valahová feltennéd a nudli kis 3 megás működő fájlodat, hogy bárki szemügyre vehesse, és pirulhasson a tamáskodása miatt. De nem, te elkezdesz össze-vissza beszélni minden másról. Mit is válaszolt az előző kérdező, mikor ugyanebbe a helyzetbe került?

"Nos haladjunk időrendi sorrendben.Múlthéten Kedden letöltöttem egy rar fájt.Amiben benne volt/van a Need for speed Most wanted játék.Kicsomagoltam feltelepítettem.Vasárnap felmerült bennem a kérdés,hogy hogyan tömörítették be ?"

Ez is kipipálva, lehet megsértődni, és dúlva-fúlva beinteni, már csak az van hátra.

2014. szept. 13. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!