Hogy csinálják?
Tehát összegezzük: nem működik, és a régen leszedett hasonszőrű fájl sem volt működésre bírható.
Szerintem akkor térjünk vissza a kérdésre, ha találsz egy olyan hasonlóan nagyarányú tömörítési rátájú fájlt, amely még működik is. (Üres merevlemez-image nem számít!:D)
Linkelj akkor egy működő fájlt.
Leírtuk, hogy matematikailag lehetetlen általános esetben ilyen mértékű méretcsökkenést elérni. De gondold végig: rengeteg cég évi dollármilliókért tart fent szervereket, költ rengeteget internetkapcsolatra. Ők ölni tudnának egy hasonló hatásfokú tömörítési eljárásért.
Ha jó hatásfokkal akarsz adatokat betömöríteni, érdemes lehet kipróbálni az UHARC-ot. Persze készülj fel, hogy ez nagyon lassú, és arra is, hogy nem fogod az 5 gigás HD videódat floppy-n tárolni (már ha még tudod, mi az:))
persze hogy tudom csak mire en elkezdtem szamitogepezni addigra cdk voltak
a muanyag tokba ilyen kib*szott hajlekony lemez van amit nem szabad kivenni mert ha egy picit is meghajlik tonkremegy
csak arra lennek kivancsi azt hogy raktak bele
> jó lenne ha rájönnék mert lenne mit menteni egy össz vissz egy 2 gbs és egy 512-es pendrive-ra
1. Olvasd el, amiket az előttem szólók írtak. Wampa pl. korrektül leírta a jelenséget. De a lényeg: NINCS ilyen módszer.
2. Ha mégis azt hiszed, hogy van, linkelj egy MŰKÖDŐ fájlt.
3. 2ezer Ft egy 4gigás pen, ma már nem tétel. + Felhőtárhelyek is léteznek, ami szintén opció, ha a célállomáson is van hálózatod.
Az említett hasonlóság egyre kísértetiesebb. Az eddigiekre az egyetlen értelmes válasz az volna, ha valahová feltennéd a nudli kis 3 megás működő fájlodat, hogy bárki szemügyre vehesse, és pirulhasson a tamáskodása miatt. De nem, te elkezdesz össze-vissza beszélni minden másról. Mit is válaszolt az előző kérdező, mikor ugyanebbe a helyzetbe került?
"Nos haladjunk időrendi sorrendben.Múlthéten Kedden letöltöttem egy rar fájt.Amiben benne volt/van a Need for speed Most wanted játék.Kicsomagoltam feltelepítettem.Vasárnap felmerült bennem a kérdés,hogy hogyan tömörítették be ?"
Ez is kipipálva, lehet megsértődni, és dúlva-fúlva beinteni, már csak az van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!