Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Vállalati nagy projectek...

Vállalati nagy projectek fejlesztése. Hogyan csinálják? Egy összefoglaló könyv vagy cikket tudtok mondani?

Figyelt kérdés
Multilayered architektúra, SCRUM, agilis szoftverfejlesztés ilyenekre gondolok. Ezekről van valahol valami bővebb érthető leírás? Angol vagy magyar igazából mindegy. Lehet könyv vagy cikk bármi.. köszi

#programozás #Scrum #módszertanok
2014. júl. 21. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezeknek a témáknak mind van irodalma, igen. Viszont minden cég máshogy fejleszt, és az agilis módszertanokat is különbözőképpen értelmezik (vagy nem is alkalmazzák őket :) ).
2014. júl. 21. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Programozási technológiák, szoftverfejlesztés technológiája, rendszerfejlesztés technológiája. Ezekre a kulcsszavakra érdemes ránézned.

Az egyetemen elég nagy szívatás megy belőle vizsgán.

2014. júl. 21. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez szerintem tipikusan az a téma, amit egyetem helyett a gyakorlatban könnyebb megismerni. :)
2014. júl. 21. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem egyetemi téma, csak lehet lesz egy junior fejlesztői hely. Gondoltam ilyen elméleti dolgokkal még gyarapítom a tudásom.

Köszi a kulcsszavakat :D

2014. júl. 21. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

James P. Womack - Daniel T. Jones - Lean szemlélet (HVG Könyvek

2014. júl. 22. 08:46
 6/6 iostream ***** válasza:
100%

"amit egyetem helyett a gyakorlatban könnyebb megismerni. :)"

Azért nem árt egy erős elméleti alapozó, különben megismered, és rosszul fogod csinálni. Eddig ahány céget láttam "agile"-t nyomni, mind szarul csinálta, kivéve ahol hagyták, hogy mi csináljuk magunknak a dolgot és pont volt néhány lelkes és tényleg a lényeget átérző kolléga.

2014. júl. 22. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!