Pascal-lal hogy csináljak exe vagy apk file-t?
Figyelt kérdés
Megirtam a programot de .pas ba menti el, ha .exe-re kijavítom nem lehet megnyitni. Hogy csináljam meg hogy az adott programot exe ként megtudjam nyitni?2014. aug. 23. 17:39
1/13 anonim válasza:
Mentsd el pas-ba és futtasd le a fordító programban a megírt programot. Akkor fogja létrehozni az exe-t. Apk-t nem tudsz csinálni.
2/13 anonim válasza:
Szerintem tanulj előtte programozni is, anélkül nem fog menni.
3/13 A kérdező kommentje:
Telefonomon már csináltam nem egy programot ami rajzolt, válaszolt stb... , DE ott volt olyan hogy apk ba konvertálja, majd áttértem PC-re és ott nem tudom hogy lehet .exe-t csinálni..
2014. aug. 23. 18:01
4/13 anonim válasza:
Az szerintem bármi, csak nem programozás. Még nem hallottam olyanról, aki a telefonon pötyögte volna be a programsorokat. Elég kényelmetlen, és nem is tudom elképzelni.
5/13 A kérdező kommentje:
Pascal van androidra... és otg-vel hozzákötöttem egy billentyűzetet
2014. aug. 23. 18:25
6/13 SimkoL válasza:
'Szerintem tanulj előtte programozni is, anélkül nem fog menni.' Ott a pont :)
7/13 A kérdező kommentje:
Maga a program megvan, egy kis válaszolgatós program, nem azt kértem hogy kioktassatok hanem hogy .pas fájlból .exe-t
2014. aug. 23. 19:01
8/13 SimkoL válasza:
Basszus Ctrl-F9 és a fordítást disk-re álltísd. Nem tudsz programozni, ennyi. Aki egy nyomorult programot nem tud lefordítani.....
9/13 anonim válasza:
> .pas ba menti el, ha .exe-re kijavítom nem lehet megnyitni
Tudod attól, hogy a Coca-ra ráírod, hogy Pepsi, attól az még Coca. Át kell alakítani.
Konkrétan a forráskódot, a Pascal nyelvű programot le kell fordítani a gép nyelvére. Ekkor, a fordítás után lesz belőle EXE (Windows-on) fájl. A fordítást a fordítóprogram végzi.
10/13 anonim válasza:
Nyugi, mindenki így kezdi
,aki aztán nem jut semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!