Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Pascal-lal hogy csináljak exe...

Pascal-lal hogy csináljak exe vagy apk file-t?

Figyelt kérdés
Megirtam a programot de .pas ba menti el, ha .exe-re kijavítom nem lehet megnyitni. Hogy csináljam meg hogy az adott programot exe ként megtudjam nyitni?
2014. aug. 23. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Annyira elveszik itt a kedvét az embernek, hogy ennyi destruktív hozzászólás után csodálom, h bárki programozónak hívja magát!

#9 Köszi! Itt a már közel normális válasz.

2014. aug. 30. 18:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, csak idegesítőek, akik nem tudnak eléggé utánaolvasni, akár angolul. Általában egy kérdésre van 40%-ban magyar, és 95%-ban angol válasz a Google első oldalán. Például erre is itt van ez: [link] De inkább érdemesebb lenne egy külön tutoriálsort végigcsinálni, mert nem biztos hogy ez a legjobb, csak az aktuális kérdésre itt van a válasz.
2014. aug. 30. 23:05
 13/13 SimkoL ***** válasza:

'EgyCsillámPóni nevű felhasználó kérdése:

Ez normális? (rövidkérdés)

Az normális, hogy az esetek 90%-ban ide GYIK-ra röhögni jövök? Csak én szoktam sokat nevetni a válaszokon? (amik nem normálisak)'

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

Én a kérdéseken pedig sírok, az olyanokon is mint a tied.

Amikor egy új nyelvet tanulsz, akkor először is a fejlesztőkörnyezettel illik tisztába jönni. Turbo Pascal, Free Pascal, Dev Pascal esetleg Lazarus vagy Delphi ? Illet volna közölni. Amúgy pedig a Pascalos IDE-kben általában F9, ha futtatni is akarod Ctrl-F9, Delphi F9 és be kell állítani, hogy az exe-t hová készítse el.

2014. aug. 31. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!