Toth.peter kérdése:
Szerintetek jó a war thunder ground forces?
Figyelt kérdés
Szerintem egy kalap sz~r az egész. Miért is? 1. Megyek egy tankkal, azonnal kilőnek egy lövésből, mert vagy kiütik 2 személyzetemet, vagy kigyújtanak (hiába nyomkodom a 6-os gombot, semmi nem történik), vagy lőszer rekeszt lőnek nekem KV-1-ben (döntöm a páncélom, rusholok vele, annak a köcsög 1-es szintűnek van kb 80mm átütése) 2. Hiába lövöm ki egy tanknak kb az összes modulját, nem történik semmi (itt konkrétan olyanra célzok, hogy egy tankot el kezdek lőni, már egy legénységi tag van életben, nem adja meg a killt, míg nálam kilőnek 2 legénységi tagot, azonnal meghalok)2014. máj. 29. 23:06
1/5 anonim 

válasza:

Talán csak béna vagy. Amúgy akkor minek játszol vele? Nekem tetszik.
2/5 A kérdező kommentje:
1. Lehet 2. Azért, mert más nincs...
2014. máj. 29. 23:29
3/5 anonim 

válasza:

WOT? Ammi akkor? Több a cheater, szarabb a játék, de lenni bizony van.
4/5 A kérdező kommentje:
wotot azt utálom
2014. máj. 30. 20:23
5/5 anonim 

válasza:

Attól még létezik. Mindenki utálja egyébként, de kit zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!