Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a world of tanksról, és ha szeretitek a tankos játékot át fogtok-e térni a war thunder ground forcesra?

Figyelt kérdés

Én nem szeretem a wotot mert:

Idióta spotrendszer van benne

Idióta matchmaking van benne

És kérdem én, milyen játék az ahol egy tank szenvedős...(értem itt a gyenge alapágyút amivel szenvedni kell a következő szintre)

És nem épp kellemes 5-ös ágyúval harcolni 9-esek ellen!

Valamint A játék egy összevágott szr... Értem itt pl. A hamis instrukciókat a töltőképernyőn, pl egy tank nem akkor elit ha minden teknikai eszköz ki van fejlesztve, hanem minden tanknak is ki kell lenni fejlesztve belőle...

Vagy még egy példa. Ti is megfigyelhetitek hogy ha elfoglalják a bázisotokat akkor azt írja a jelentésben hogy:vereség-ellenséges bázis elfoglalva...-.-

Szégyen ez az egész, pont mind az orosz tankok állandó előtérbe hozása (felerősítése)

Ja és még valami: a WG behozta most ezeket a hd textúrákat, és a történelmi csatákat, hogy reálisabbá tegyék a játékot, na hát én a WG helyében elbújnék amíg ez a szánalmas spotrendszer van a játékban, és olyan is rengetegszer van hogy a közvetlen közelembe megjelenik egy tank.

Meg hogy ugye 10 tier van, és a matchmaking +- irányban 2 tiert szór, és lássuk be 2 tier nagyon sok egy 10 tieres játékban... Gyalázat.

2014. ápr. 19. 16:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!