War Thunder: Ground Forces-ban hogy tudok egyedi camouflage-t rárakni a tankra/repülőre?
Szia!
A játékban a tankon kiválasztod a "customisation" fület, ott rányomsz a "varázspálca" ikonra, ami elkészíti neked ezt a .tga fájlt, amit szerkeszthetsz.
A játék könyvtárában van egy "User Paints" vagy hasonló könyvtár, abban minden tanknak lesz egy könyvtára, amit ez a varázspálca csinál meg, minden tankon külön-külön rá kell nyomni persze. Ebben a könyvtárban keletkezik egy pl. egy "rus_green_cam.tga" vagy valami hasonló nevű fájl. Ezt a .tga kiterjesztést egy Photoshopban megnyitod, rajzolgatsz rá, vagy egy az egyben beillesztesz rá egy netről leszedett camo képet (a lényeg, hogy a méret megegyezzen), és ezt a képet mented rá - felülírod - az alap .tga fájlt.
A játékba vissza alt-tabolsz, az adott tankon a customisation-nál az "user camo" alatti disabled értékre rákattintasz, átállítod az alatta lévő kiírásra, és utána rányomsz a "frissítésre", a magába visszaforduló nyilat formázó ikonra. És kész.
Csak ezt elvileg te látod, mások a csatában az alapot látják. Amit mindenki lát, azt minimális "kb 350 FT-nak megfelelő" Golden Eagle-ért lehet megvenni.
Remélem segítettem, nem otthol vagyok, fejből írtam.
De az egész művelet nem több 2 percnél, ha már belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!